Περισσότεροι από 28.000 επισκέπτες στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο τα τελευταία επτά χρόνια. Δείτε το ρεπορτάζ του www.kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στα Λιβάδια Κοτύλης στον Γράμμο περιμένει τους επισκέπτες του και αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Στην αίθουσα τέχνης Κοζάνης η συναυλία της Ρένας Μόρφη λόγω καιρικών συνθηκών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στην αίθουσα τέχνης στην Κοζάνη στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία της Ρένας Μόρφη, αντί για την αυλή του Φιλοπροοδου Συλλόγου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκινούν οι αποστολές του kozani.tv σε Βέλγιο και Γαλλία στο Ευρώκοινοβούλιο. 15 με 18 Ιουλίου η πρώτη αποστολή στο Στρασβούργο (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με το άνοιγμα της νέας Ευρωπαϊκής Κοινοβουλευτικής Περιόδου το www.kozani.tv ξεκινά τις αποστολές του σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο.

Διαβάστε Περισσότερα

Με άρωμα Κοζάνης η 5η διακρατική κατασκήνωση στην Λιθουανία. Έξι μαθητές και μαθήτριες των 4ο και 8ο Γυμνάσιο στο Βίλνιους από τις 15 έως τις 21 Ιουλίου (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με την συμμετοχή μαθητών από την Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα από την Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Λιθουανία η 5η διακρατική

Διαβάστε Περισσότερα

Μεγάλες καταστροφές στις Πρέσπες σε καλλιέργειες φασολιών και ποιμνιοστάσια. Τι λέει ο Πρόεδρος του Συναιτερισμού Φασολοπαραγωγών στο www.kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα χθεσινά ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν και την Δυτική Μακεδονία, προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στις Πρέσπες.

Διαβάστε Περισσότερα

“ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΩ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ” - δείτε το spot - Πρεμιέρα Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Μεσόβουνου θα προηγηθούν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Ποντιακής Γενοκτονίας στην πλατεία του χωριού [ΒΙΝΤΕΟ]

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΒΟΥΝΟΥ«ΚΡΕΜΙΤΣΑ». Η Μουσικοθεατρική παράσταση του Παύλου Παραστατίδη αφιερωμένη στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Διαβάστε Περισσότερα

x

PAFILIS 001