kozani tv new banner 2019 red 1398x134PIX

PAFILIS 11 2016 WB 836x182 ANIM

banners new ekloges stena Ioannidis

banners new ekloges stena Maloytas 001

bannertv

banners new ekloges stena Plakentas

123

banner 825x127

Ερχονται δραχμή και Μαριάννα Λάτση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Λάκης Μπέλλος

Μας κατατρόμαξε ο Σαμαράς χθες βράδυ. Μας προειδοποίησε ότι αν δεν βγει Πρόεδρος κι έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα φύγουμε από το ευρώ και θα έρθει η δραχμή. Μάλιστα, η δραχμή θα είναι το μεγαλύτερο χαρτονόμισμα.
♦ Τα μικρότερα χαρτονομίσματα θα είναι το πενηνταράκι, η εικοσάρα, η δεκάρα και η πεντάρα. Κέρματα δεν θα υπάρχουν.♦ Θα πέσουν επίσης και θα μας κατασπαράξουν λιοντάρια, τίγρεις, κροκόδειλοι, ο Κινγκ Κονγκ, η Μαριάννα Λάτση, η Γιάννα Αγγελοπούλου κ.λπ.
♦ Θα 'χουμε χειρότερα μαρτύρια, πρόσθεσε, από τα φρικιαστικά μαρτύρια Μπους που αναφέρει η CIA στην έκθεσή της. Θα τα διαπράξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προειδοποίησε.
♦ Την καταβρίσκουν Σόιμπλε-Βενιζέλος όταν συναντιούνται. Τόσο πολύ γέλιο που μπορείς να το βάλεις και κονσέρβα σε αμερικάνικες κωμικές σειρές.
♦ Βέβαια, χθες υπήρχε και αιτία για το ξεκαρδιστικό γέλιο. Ο Βενιζέλος έλεγε στον Γερμανό υπουργό ότι αν χρειαστεί για την περίπτωσή του ηλεκτρονικό «βραχιόλι», θα πρέπει να είναι ίσαμε το «δαχτυλίδι» της Κηφισίας.
♦ Τηλεπαιχνίδι γίνεται η εκλογή Προέδρου. Αν δεν εκλεγεί τις δύο πρώτες φορές, θα αποχωρήσει και θα μπει άλλος υποψήφιος.
♦ Την τρίτη φορά θα ψηφίζουν οι τηλεθεατές από το σπίτι με SMS (1,48 ευρώ με ΦΠΑ). Δεν θα ψηφίσουν ΝΑΙ 180 άτομα; Βγήκε!
♦ Πάτε καλά ότι ο Πρόεδρος που θα εκλεγεί θα είναι τελικά ο Κουβέλης; Δεν πήρε 180 ψήφους από 10.000.000 ψηφοφόρους και θα πάρει από τριακόσιους;♦ Δεν θα ενσωματωθεί η ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενσωματωθεί στη ΔΗΜΑΡ.
♦ Ούτε απεργία πείνας ούτε τίποτα. Τον Μπούκουρα τον βγάζουν κύριο έξω. Υπάρχει όμως σοβαρός λόγος. Δεν άντεχαν το κλάμα του.
♦ Μα, ολόκληρος βουλευτής κάνει απεργία πείνας και δεν ασχολούμαστε; Μόνο καφέ πίνει με τους κουβάδες ο Μιχελογιαννάκης. Αντί για φρέντο καπουτσίνο μέτριο πήρε από τα Στάρμπακς κάραμελ μακιάτο. Και μετά πήγε και στη Βουλή (μάλλον στο καφενείο).
♦ Το κόμμα Παπανδρέου θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:1. Θα λειτουργεί 6 μήνες τον χρόνο και 6 μήνες διακοπές.2. Η έδρα θα είναι τον χειμώνα στη Νέα Υόρκη και το καλοκαίρι στην Κόστα Ρίκα.3. Κάθε ομιλία στους ψηφοφόρους του κόμματος θα θεωρείται διάλεξη και θα χρεώνεται 15 δολάρια.
♦ Δεν πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ της Τράπεζας της Ελλάδος ο Στουρνάρας. Θα το φτάσει στα άκρα. Απεργία σούσι και Περιέ.♦ Χρόνια πολλά πάντως για τα χθεσινά γενέθλιά του. Πόσα έκλεισε; Τριακόσιες χιλιάδες σπίτια και τετρακόσιες χιλιάδες καταστήματα.
♦ Ταυτόχρονα με τον ΕΝΦΙΑ Στουρνάρα που χαρίζει, το υπ. Οικονομικών ζητάει από το Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών 250.000 ευρώ για ΕΝΦΙΑ, τον οποίο μάλιστα προεισέπραξε-κατέκλεψε από την τράπεζα. Θα βγουν σήμερα και θα το δικαιολογήσουν με τη γνωστή παπαριά: Ολοι οι τυφλοί είναι από τη Ζάκυνθο.
♦ Υπάρχουν επίσης τρομεροί φόβοι συμπλήρωσε ο Σαμαράς -το φρικιαστικότερο όσων είπε- ότι θα χάσουμε τη Σοφία Βούλτεψη, τον Μάκη Γιακουμάτο, τον Αδωνι Γεωργιάδη, τον Γιάννη Πρετεντέρη κ.λπ.
♦ Εδωσε και λεπτομέρειες ο Σαμαράς για το πώς θα είναι η δραχμή. Θα έχει πάνω τον Τσίπρα. Η εικοσάρα τον Λαφαζάνη, η δεκάρα την Τζάκρη και η πεντάρα από τη μία πλευρά τη Μαριάννα Λάτση βέβαια και από την άλλη τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
 
 
 
 
 

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001