kozanitvbanner1363x131pix

banner 728x90 PJC 4

b834pix

ecofloor230

ΤΕΝΤΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 1

pantelidisGIF834pix

asepop 2021 a

artinhouse2

garden hall banner1

musicart834pix

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα

noisi1

Ένας Χρόνος, ένα θέμα !

www.kozani.tv - Ανασκόπηση 2015 / όλος ο Χρόνος σε ένα θέμα !!

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Ιανουάριος

Το 2015 μπήκε και στην Κοζάνη με προεκλογικούς ρυθμούς. Είχαν ήδη προκηρυχθεί οι εκλογές και τα κόμματα πραγματοποιούσαν τη μια παρουσίαση υποψηφίων

πίσω από την άλλη. Ένα χρόνο μετά κάποιοι εξακολουθούν να είναι στον πολιτικό χώρο ο οποίος τους εξέφραζε τότε, κάποιοι άλλοι αποφάσισαν λίγους μήνες μετά πως δεν τους «ταιριάζει» και κάποιοι άλλοι είναι εκτός Βουλής.

Παρουσίαση Υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ

Παρουσίαση Υποψηφίων ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Παρουσίαση Υποψηφίων ΠΑΣΟΚ

Παρουσίαση Υποψηφίων ΝΔ

Παρουσίαση Υποψηφίων ΠΟΤΑΜΙ

Παρουσίαση Υποψηφίων ΚΙΔΗΣΟ

Παρουσίαση Υποψηφίων ΚΚΕ

Το Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας βρέθηκε για άλλη μια χρονιά στην κορυφή των βραβείων «ΑΡΙΣΤΕΙΑ».

Στο τέλος του Ιανουαρίου και κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙΑΔΥΜΑ για να παρθεί η απόφαση να προχωρήσει η δημιουργία του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ, Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμαρχος Κοζάνης «πάγωσαν» τη διαδικασία μετά τις έντονες αντιδράσεις τους για την κίνηση της ΔΙΑΔΥΜΑ να αγοράσει από τη ΔΕΗ αποκατεστημένα εδάφη για να γίνει το έργο. Έναν χρόνο μετά το έργο έχει ξεκινήσει χωρίς τα εμπόδια και οι διαμαρτυρίες να το σταματήσουν.

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Φεβρουάριος

Μεγάλη ένταση είχαν το 2015 αρκετά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Η Εγνατία Οδός στο ύψος της Καλαμιάς έκλεισε και στα δύο ρεύματα στις αρχές Φεβρουαρίου αφού λόγω της μεγάλης βροχόπτωσης το οδόστρωμα καλύφθηκε από μεγάλη ποσότητα νερού.

Στις 5 Φεβρουαρίου του 2015 η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, πραγματοποίησε μια διευρυμένη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη νιτρορύπανση των νερών, θέμα που ανέδειξε το kozani.tv. Στην ημερίδα ακούστηκαν τρομακτικά στοιχεία για τη ρύπανση από νιτρικά με τους δημάρχους να σχεδιάζουν να πάρουν μέτρα. Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος…

Η Κοζανίτικη Αποκριά προσέλκυσε για άλλη μια φορά χιλιάδες επισκέπτες από πολλά μέρη της χώρας. Τους επισκέπτες εντυπωσίασε το ξέφρενο γλέντι κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης την Κυριακή της μεγάλης αποκριάς αλλά και οι φανοί που άναβαν κάθε μέρα σε διαφορετική γειτονιά της πόλης. Στο ρυθμό της Αποκριάς δεν χόρεψαν μόνο όσοι βρέθηκαν στην Κοζάνη αλλά και οι Κοζανίτες σε πολλά μέρη του κόσμου. Πιστοί στο ραντεβού τους με την παράδοση οι Ένωση Κοζανιτών Μονάχου άναψε πρώτη από όλους (ακόμη και από τους Κοζανίτες στην Ελλάδα) τον φανό.

Για πρώτη φορά η Κοζάνη φιλοξένησε την Χειμερινή Πανελλήνια Συνάντηση Vespa στην οποία συμμετείχαν λάτρεις της vespa από όλη τη χώρα. Τη διοργάνωση ανέλαβε το δραστήριο VespaClub Κοζάνης

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια για να επιστρέψουν στις θέσεις τους οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Τον Φεβρουάριο του 2015 οι εκπαιδευτικοί είχαν ήδη συμπληρώσει 20 μήνες σε διαθεσιμότητα. Τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να επιστρέψουν στις θέσεις εργασίας τους.

Τέλος του Φεβρουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ αποφάσισε και επίσημα να μην ξαναλειτουργήσει η 4η μονάδα του ΑΗΣ Πτολεμαϊδας που είχε καταστραφεί από τη μεγάλη πυρκαγιά το Νοέμβριο του 2014. Αρκετούς μήνες αργότερα αποφασίστηκε να μην λειτουργήσει ούτε και η 3η μονάδα του σταθμού η επισκευή της οποίας κρίθηκε ασύμφορη. Είναι το τέλος του παλαιότερου σταθμού της ΔΕΗ.

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Μάρτιος

Αρχές του Μάρτη, ο Δήμος Κοζάνης είναι ένας από τους ελάχιστους δήμους της χώρας που εκλέγει Συμπαραστάτη του Δημότη.

Πρόκειται για την κ. Κατερίνα Τσιομπάνου.

Μάρτης 2015: Οι κάτοικοι της Ποντοκώμης εκφράζουν την ανησυχία τους για την πορεία της διαδικασίας μετεγκατάστασης του οικισμού τους.

Πολλές φορές μέσα στο 2015 οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ προχώρησαν σε κινητοποιήσεις για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει ο οργανισμός. Οι εργαζόμενοι έφτασαν ακόμη να ζητούν και τα αυτονόητα η ακόμη να κάνουν και..έρανο για να συντηρηθούν τα ασθενοφόρα.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου για τη μερική έκλειψη ηλίου που έγινε τον Μάρτη του 2015 και ήταν εμφανής και στην Κοζάνη. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία και μέσα από τα τηλεσκόπια του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας παρατήρησαν το φαινόμενο.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το ενεργειακό λεκανοπέδιο Κοζάνης – Πτολεμαϊδας – Φλώρινας επισκέφθηκε Υπουργός Ενέργειας. Ο τότε Υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης προχώρησε σε ανακοινώσεις για την έναρξη εργασιών της νέας μονάδας «Πτολεμαϊδα 5» και για μια σειρά παρεμβάσεων για την καλύτερη λειτουργία των ορυχείων και των σταθμών παραγωγής. Μετά από λίγους μήνες ο κ. Λαφαζάνης ίδρυσε το νέο του κόμμα και δεν εξελέγη στη νέα Βουλή.

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Απρίλιος

Λίγες μέρες πριν το Πάσχα του 2015 και στο χωριό Αναρράχη έξω από την Πτολεμαϊδα η οικογενειακή επιχείρηση του κ. Κωτσίδη που παρασκευάζει κεριά δουλεύει στο "φουλ". Η επιχείρηση έγινε πριν από περίπου μια 5ετία και παράγει το χρόνο περίπου 80 τόνους κεριού.

Δεν είναι λίγοι όσοι ασχολούνται και στην πόλη της Κοζάνης με τα..περιστέρια. Κι όμως όπως λέει  ένας από τους διάσημους περιστεράδες της πόλης ο κ. Γιάννης Καντζιούρης. Η ενασχόληση με τα περιστέρια είναι ολόκληρη επιστήμη αφού διαλέγουν τα καλύτερα περιστέρια μόλις γεννιούνται, τα φροντίζουν, τα εμβολιάζουν και τα εκπαιδεύουν για να μπορούν να πετάνε σε σχηματισμούς και να "βουτούν" όποτε τους το ζητήσουν.

Το www.kozani.tv μπήκε για πρώτη φορά στο κτίριο της νέας βιβλιοθήκης Κοζάνης και είδε από κοντά την πορεία των εργασιών. Τον Απρίλη του 2015, όταν και έγινε το ρεπορτάζ, οι εργασίες προχωρούσαν με γοργούς ρυθμούς όμως οι οικονομικές εξελίξεις στη χώρα καθυστέρησαν το έργο με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα το έργο να μην έχει ολοκληρωθεί.

Στα μέσα του Απρίλη ο Πρόεδρους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης ανακοίνωσε πως ο διαχειριστικός έλεγχος στο ταμείο της επιχείρησης βρήκε «μαύρη τρύπα» και πως το πόρισμα πηγαίνει στον εισαγγελέα.

Στο τέλος του Απρίλη την Κοζάνη επισκέφθηκε ο ψυχίατρος του Νικόλα Άσημου. Ο Σωτήρης Παστάκας μίλησε στο www.kozani.tv για άγνωστες πτυχές της ζωής του γνωστού καλλιτέχνη.

90 νεκροί εργαζόμενοι μέσα σε 20 χρόνια είναι ο θλιβερός απολογισμός στη ΔΕΗ, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε από το αρχείο των τοπικών εφημερίδων ο πρώην πρόεδρος του Συνδικάτου «Εργατική Αλληλεγγύη» Στέφανος Πράσος. Από τον Απρίλη ωστόσο μέχρι και τέλος του 2015 άλλοι τρεις εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε ορυχεία και σταθμούς παραγωγής.

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Μάιος

Την εθελοντική τους επιστροφή στη Δημοτική Αστυνομία για όλους όσου υπήρξαν δημοτικοί αστυνομικοί και όχι για ορισμένες κατηγορίες, ζήτησαν τον Μάιο κατά τη διαβούλευση του νομοσχεδίου για τη επανασύσταση της υπηρεσίας οι πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί. Όπως κατήγγειλαν  το νομοσχέδιο θα δημιουργήσει πολλές αδικίες

Στις 9 Μαΐου η νέα ταινία του Κοζανίτη σκηνοθέτη Νίκου Κουρού έκανε πρεμιέρα. Η νέα ταινία έχει τίτλο «ευχαριστώ για την αποδοχή» και μέχρι και σήμερα έχει αποσπάσει πολλά βραβεία σε φεστιβάλ κινηματογράφου.

Πέρασαν 71 χρόνια από το ολοκαύτωμα του χωριού «Πύργοι» από τους ναζί. Και το 2015 πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης παρουσία ενός επιζώντα του κ. Στάθη Χαϊτίδη ο οποίος μίλησε στο www.kozani.tv

Η ομάδα χαντμπολ του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα του αθλήματος. Η ομάδα και οι πρωταγωνιστές της μίλησαν στο www.kozani.tv

Στις 14 Μαΐου του 2015 γκρεμίστηκε η πρώτη γέφυρα του ΟΣΕ στην είσοδο της Κοζάνης μετά από τις αντιδράσεις των πολιτών για την επικινδυνότητά της. Λίγες μέρες μετά κατεδαφίστηκε και η δεύτερη γέφυρα στην νότια είσοδο της πόλης.

Δικαιώθηκαν 180 καταθέτες της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας των οποίων οι καταθέσεις δεν τους επιστράφηκαν μετά το «λουκέτο» στην τράπεζα.

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Ιούνιος

Στις 11 Ιουνίου του 2015 ανοίγει και πάλι η ΕΡΤ και μαζί της και η ΕΡΑ Κοζάνης. Οι εργαζόμενοι δέχθηκαν με ικανοποίηση την επανέναρξη της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας.

Όλο και περισσότεροι νέοι στρέφονται στην καλλιέργεια των αρωματικών φυτών. Το www.kozani.tv βρέθηκε στην Ξηρολίμνη Κοζάνης κατά τη συγκομιδή της περίφημης ποικιλίας τσαγιού «Σιδερίτης».

Αρχιτέκτονες από την Κοζάνη κέρδισαν το πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την κατασκευή «Πράσινου Σημείου» που προκήρυξε η ΔΙΑΔΥΜΑ. Υπολείπεται η υλοποίησή του στις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Και το 2015 δεν ήταν λίγοι οι μαθητές των λυκείων της Κοζάνης που πρώτευσαν και μίλησαν στο www.kozani.tv

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Ιούλιος

Στις 5 Ιουλίου του 2015 οι πολίτες κλήθηκαν να ψηφίσουν σε ένα «αμφιλεγόμενο» δημοψήφισμα. Τελικά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν «Όχι» η συνέχεια όμως έδειξε πως ήταν… «Ναι».

Δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα

Το ΙΓΜΕ και τα εργαστήριά του στην Κοζάνη ρημάζουν λόγω έλλειψης προσωπικού. Καμία πρόσληψη δεν έχει γίνει μέσα στο 2015 αλλά μόνο..συνταξιοδοτήσεις.

Μετά το δημοψήφισμα και τη συμφωνία με τους δανειστές και τα capital controls φάνηκαν και οι πρώτες επιπτώσεις στην αγορά. Οι επιχειρηματίες της Κοζάνης δηλώνουν στην κάμερα του www.kozani.tv πως η αγορά «γονάτισε».

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Αύγουστος

Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων από την Πτολεμαϊδα Γιώργος Ζαχαριάδης έβαλε στόχο να φτάσει τρέχοντας στην Τραπεζούντα του Πόντου και να χτυπήσει την καμπάνα στην Παναγία Σουμελά ανήμερα του 15Αύγουστου. Ο στόχος επετεύχθη.

Όλο και μεγαλώνει η καλλιέργεια των οσπρίων στο Βόιο. Το 2015 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τους παραγωγούς οι οποίοι συνεχίζουν δυναμικά.

Τον Αύγουστο του 2015 ο Σταύρος Ξαρχάκος βρέθηκε στην Κοζάνη και στην αυλή του Φιλοπρόοδου Συλλόγου και βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Σεπτέμβριος

Για δεύτερη φορά εκλογές, αυτή τη φορά εκλογές εξπρές με λίστα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη να κατακτά για πρώτη φορά 4 έδρες και 1 η ΝΔ.

Δήλωση Μ. Δημητριάδη

Δήλωση Γ. Θεοφύλακτου

Δήλωση Θ. Μουμουλίδη

Δήλωση Γ. Ντζιμάνη

Δήλωση Γ. Κασαπίδη

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Οκτώβριος

Τον Οκτώβριο του 2015 οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έφτιαξαν ένα ρομπότ που παίζει μπόουλινγκ και συμμετείχαν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Κατάρ.

Στην Επιτροπή Αναφορών της Ευρωβουλής παραπέμπεται το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Στο www.kozani.tv μίλησε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς

Τον Οκτώβρη, έπειτα από πέντε χρόνια, πραγματοποιείται στην Κοζάνη και στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης το 11ο Φεστιβάλ Ποντιακών Παραδοσιακών Χορών.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Στο τέλος του Οκτώβρη προχώρησαν σε κινητοποιήσεις διαμηνύοντας πώς να δεν αποσυρθεί θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Δρ. από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας μέλος της Ελληνικής ερευνητικής ομάδας που υπόσχεται αναίμακτη εκτίμηση σε ασθενείς ύποπτους για έμφραγμα

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Νοέμβριος

Αναστάτωση προκάλεσαν στην Ποντιακή κοινότητα οι δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη σε σχέση με τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού. Στο www.kozani.tv μίλησε ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος ο οποίος ζητά την παραίτηση του υπουργού.

Για πρώτη φορά στην Κοζάνη πραγματοποιείται άσκηση σεισμού μεγάλης κλίμακας το Νοέμβρη στο πρώην στρατόπεδο Ρωμανέλη. Εντυπωσιακές οι εικόνες από τις διασώσεις

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι συγκλόνισαν τον κόσμο. Πολλοί Έλληνες φοιτητές που βρίσκονται στη Γαλλία μίλησαν για την επόμενη μέρα. Μεταξύ αυτών και η Κοζανίτισα Κατερίνα Μαργαρίτη και ο Χάρης Αβραμίδης από τη Θεσσαλονίκη που ζει και κατοικεί στη Νίκαια πολλά χρόνια.

39 χρόνια συμπληρώθηκαν από την αεροπορική τραγωδία στο χωριό Μεταξάς. Μετά από πολλά χρόνια ανήμερα της θλιβερής αυτής επετείου στο σημείο της συντριβής ξύπνησαν οι μνήμες εκείνης της ημέρας. Το www.kozani.tv ήταν εκεί

Το Γυμνάσιο Αιανής αναδείχθηκε 3ο στην Ευρώπη σε έναν διαγωνισμό που περιελάμβανε την κατασκευή εφαρμογής σε κινητές συσκευές.

 

www.kozani.tv / Ανασκόπηση 2015 / Δεκέμβριος

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2015 χιλιάδες πολίτες της Κοζάνης συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης σε ένα μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει η υγεία και τα νοσοκομεία. Ωστόσο το μήνυμα φαίνεται πως δεν έφτασε στο υπουργείο το οποίο συνεχίζει να κωφεύει στις συνεχείς εκκλήσεις των φορέων για άμεση στελέχωση των νοσοκομείων.

Δηλώσεις αυτοδιοικητικών

Δηλώσεις γιατρών

Δηλώσεις πολιτών

Ο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου έγινε «στόχος» των ακτιβιστών της Greenpeace οι οποίοι σκαρφάλωσαν στον πύργο ψύξεως του εργοστασίου για να στείλουν το μήνυμά τους για τη σύσκεψη για το κλίμα. Η λέξεις GO SOLAR είναι πλέον χαραγμένες πάνω στο εργοστάσιο.

Μια σημαντική αρχαία Ακρόπολη βρέθηκε στις ανασκαφές στο Καστρί Γρεβενών. Οι αρχαιολόγοι συγκεντρώνουν τα στοιχεία για να ανακοινώσουν για ποια πόλη πρόκειται.

Στην κορυφή των δημόσιων γυμνασίων της χώρας βρέθηκε το 8ο Γυμνάσιο Κοζάνης μαθητές του οποίου πρώτευσαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής.

Γνωστοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης το πόρισμα του έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στο ταμείο του δήμου. Το πόρισμα βρήκε έλλειμμα 524.000 ευρώ και σύμφωνα με τη δημοτική αρχή θα αποσταλεί στον εισαγγελέα και στον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης.

Δημοφιλή νέα...

Πληροφορίες για τα cookies

Τα cookies είναι σύντομες αναφορές που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη μέσω του προγράμματος περιήγησης όταν αυτό συνδέεται στο Ιντερνέτ. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή και αποθήκευση δεδομένων του χρήστη όσο αυτός είναι συνδεδεμένος, για να του παράσχουν τις ζητούμενες υπηρεσίες και που ορισμένες φορές τείνουν να μην διατηρούν. Τα cookies μπορεί να είναι τα ίδια ή άλλων:

  • Technical cookies (τεχνικά cookies) που διευκολύνουν την πλοήγηση των χρηστών και τη χρήση των διαφόρων επιλογών ή υπηρεσιών που προσφέρονται από τον ιστό, όπως προσδιορίζουν τη συνεδρία, επιτρέπουν την πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές, διευκολύνουν τις παραγγελίες & τις αγορές, συμπληρώνουν φόρμες & εγγραφές, παρέχουν ασφάλεια, διευκολύνουν λειτουργίες (βίντεο, κοινωνικά δίκτυα κλπ.).
  • Customization cookies (cookies προσαρμογής) που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους (γλώσσα, πρόγραμμα πλοήγησης - browser, διαμόρφωση, κ.α.).
  • Analytical cookies (cookies ανάλυσης) που επιτρέπουν την ανώνυμη ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών του Ιντερνέτ, επιτρέπουν την μέτρηση της δραστηριότητας του χρήστη και την ανάπτυξη προφίλ πλοήγησης για την βελτίωση των ιστότοπων.

Ως εκ τούτου, όταν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο μας, σύμφωνα με το Άρθρο 22 του Νόμου 34/2002 των Υπηρεσιών Κοινωνίας της Πληροφορίας, στην αναλυτική επεξεργασία των cookies ζητάμε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση τους, με σκοπό να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία του Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων στατιστικών πληροφοριών όπως για παράδειγμα ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο μας. Τα cookies που προστίθενται από την υπηρεσία Google Analytics διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου του Google Analytics. Αν επιθυμείτε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από το Google Analytics.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε τα cookies σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος πλοήγησης σας (browser).