Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης: Με ευχές δεν πρόκειται να γίνει καλή η χρονιά, μόνο με οργάνωση κι αγώνες

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου χαιρετίζει τους εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες του κλάδου, τους νέους, τους ανέργους, που τη χρονιά που πέρασε

ήρθαν σε επαφή με το σωματείο, έκαναν τα πρώτα βήματα για το ξεπέρασμα του φόβου, που οργανώθηκαν, που σήκωσαν κεφάλι διεκδικώντας τα δικαιώματά τους. Το ΔΣ απευθύνεται επίσης στους ακόμα ανοργάνωτους και διστακτικούς εργαζόμενους κι εργαζόμενες που προβληματίζονται και τους καλεί να κάνουν το αναγκαίο βήμα. Γιατί, όσο οι εργαζόμενοι θα είναι ανοργάνωτοι, φοβισμένοι και θεατές των εξελίξεων, θα πληρώνουν τις συνέπειες από την πολιτική που υπηρετεί και υλοποιεί τους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου. Θα βλέπουν τη ζωή τους μέρα με τη μέρα να γίνεται χειρότερη. Όσες ευχές και να κάνουμε χωρίς οργάνωση και αγώνες θα μένουν ανεκπλήρωτες. Οι εργαζόμενοι είμαστε η μοναδική κινητήρια δύναμη της παραγωγής, του εμπορίου, των μεταφορών, των υπηρεσιών. Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά! Ο φόβος και η απογοήτευση δεν πρέπει να έχουν θέση ανάμεσά μας γιατί αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί όσων μας θέλουν δούλους και σκλάβους του 21ου αιώνα.

Δυναμώνοντας το σωματείο μπορούμε με την πάλη μας να φέρουμε τα πάνω-κάτω!

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κοζάνης με τις δυνάμεις που διαθέτει δίνει καθημερινά την μάχη για την οργάνωση των εργαζομένων και της πάλης τους σε κάθε χώρο δουλειάς του κλάδου. Έλα κι εσύ! Μπες στην οργανωμένη πάλη!

Το πρώτο βήμα είναι η επαφή με το σωματείο. Επικοινώνησε μαζί μας. Γίνε μέλος του σωματείου, πάρε μέρος στις δραστηριότητές του. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου! Μάθε και πάλεψε, οργανώσου και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου στην δουλειά και στη ζωή τώρα! Γιατί άλλη ζωή δεν έχει!

Πάρε μέρος στην Γενική Απολογιστική Συνέλευση του σωματείου που θα γίνει την Τετάρτη 25 Γενάρη 2016 στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης. Το σωματείο υπάρχει για να οργανώνει και να διεκδικεί, να υπηρετεί και να προστατεύει τα δικαιώματα των εργαζομένων. Πάρε μέρος στις επικείμενες εκλογές του σωματείου, ανάδειξε τους εκπροσώπους σου. Με αισιοδοξία και αγωνιστική ετοιμότητα, τη νέα χρονιά να κάνουμε ένα βήμα εμπρός, στο δρόμο της ανασύνταξης και αναζωογόνησης του συνδικαλιστικού εργατικού κινήματος. Είναι στο χέρι μας αυτήν τη δυνατότητα να την κάνουμε πραγματικότητα!

Μόνοι και αδύναμοι επαιτούμε! Δυνατοί κι οργανωμένοι απαιτούμε!

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001