• Το νέο μνημείο του ΔΣΕ στον Γράμμο και στο χωριό Θεοτόκος
  • Ξεκινά το 17ο Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής
  • Το 11ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στην Αγ. Παρασκευή
  • Μειωμένη κατά 80% η παραγωγή μήλων σε Πύργους και Μεσόβουνο
  • Το Σάββατο 19/8 η 6η Ποδηλατοβόλτα Ξηρολίμνης
  • 7 ΗΜΕΡΕΣ FLASHBACK 13-8-2017
  • Διακοπές...αλλά όχι για τους διαρρήκτες
  • Προσοχή στη μετάδοση νοσημάτων μέσω κουνουπιών
  • Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από το δόγμα Τρούμαν στην Κοζάνη
  • 25 ή 28/8 η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ κ ΤΕΙ

kozni.tv g2

PAFILIS 11 2016 WB 836x182 ANIM

pantelidis banner long new

Η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στους ΟΤΑ στο επίκεντρο της συνάντησης του Δικτύου Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρία Όλγα Γεροβασίλη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρία Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε στις 16.3.2017 το Προεδρείο του Δικτύου Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προτάσεις του Δικτύου σχετικά με τις αναγκαίες τροποποιήσεις του νομικού πλαισίου, που θα διευκόλυναν τη λειτουργία του θεσμού του Συμπαραστάτη σε Δημοτικό και Περιφερειακό επίπεδο.

Παράλληλα, οι Συμπαραστάτες ενημέρωσαν την Υπουργό για τις ειδικές προτάσεις τους, όπως για παράδειγμα ζητήματα που αφορούν την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στους ΟΤΑ και συγκεκριμένα τον τρόπο οργάνωσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη διευκόλυνση της επικοινωνίας και εν γένει των συναλλαγών μεταξύ των πολιτών και των υπηρεσιών. «Ο θεσμός του Συμπαραστάτη αποτελεί ένα φυσικό Σύμμαχο για τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης», τόνισε ο Πρόεδρος του Δικτύου κος Ευάγγελος Μιχάλης υπερθεματίζοντας τις νομοθετικές προσπάθειες του Υπουργείου για το περιορισμό της γραφειοκρατίας.

Η Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, τα οποία διαχειρίζονται οι Συμπαραστάτες, καθώς και για τις θεσμικές προτάσεις των Συμπαραστατών. Υπήρξε η διαβεβαίωση ότι τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου και τέθηκαν από τους Συμπαραστάτες θα εξεταστούν με γνώμονα τη βέλτιστη λειτουργία της ανεξάρτητης αρχής.

Στη συνάντηση του έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος του Δικτύου κος Ευάγγελος Μιχάλης Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Σαρωνικού, οι Περιφερειακοί Συμπαραστάτες του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Αττικής, Αντιπρόεδρος του Δικτύου κ. Βασίλειος Σωτηρόπουλος και Νοτίου Αιγαίου, Γραμματέας του Δικτύου κ. Φίλιππος Τριομμάτης,οι Συμπαραστάτες του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης, κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, του Δήμου Κοζάνης, κα Κατερίνα Τσιομπάνου και του Δήμου Περάματος, κ. Δημήτριος Πετράς.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001