Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης: Ημερίδα αγώνων αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ στο ΔΑΚ Κοζάνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης ημερίδα αγώνων  αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων

της πόλης της Κοζάνης στο άθλημα της χειροσφαίρισης σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας.

Βασική επιδίωξη των αγώνων αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ στα δημοτικά σχολεία είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν να  καλλιεργήσουν μέσα από την ισότιμη και ισόνομη συμμετοχή, την αίσθηση του ανήκειν, να μάθουν να αξιοποιούν τις μεταξύ τους διαφορές και να εκτιμούν τη συνεισφορά όλων για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να βιώσουν τη χαρά του παιχνιδιού.

Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία της πόλης της Κοζάνης, ανεξαρτήτου τάξης και ηλικίας. Το κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει με μία μονάχα ομάδα στους αγώνες. Οι ομάδες που θα συγκροτηθούν θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι μεικτές και θα αποτελούνται από δέκα στο σύνολο μαθητές και μαθήτριες. Στον αγώνα θα παίρνουν μέρος μόνο τέσσερις μαθητές και ένας τερματοφύλακας και οι υπόλοιποι θα παίρνουν μέρος ως αλλαγή. Η διάρκεια του αγώνα θα είναι δύο ημίχρονα των 8 λεπτών. Η κάθε ομάδα θα παίξει τουλάχιστον δύο αγώνες. 

Τους αγώνες θα στηρίξουν με την παρουσία τους ομοσπονδιακοί προπονητές. 

Ώρα εκκίνησης στις 09:30 π.μ. και λήξης στις 12:30 μ.μ.

(τους αγώνες μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς των μαθητών)

Ο Διευθυντής ΠΕ Κοζάνης

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑΣ

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001