Εκτός κινδύνου και καλά στην υγεία της η 26χρονη Αρχιλοχίας της Αεροπορίας Στρατού. Το χρονικό του δυστυχήματος του Χιούι στο Σαραντάπορο (Βίντεο - Φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Καλά στην υγεία της είναι η 26χρονη Αρχιλοχίας που σώθηκε κατά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου Χιούι το πρωί της Τετάρτης στο Σαραντάπορο

, στα όρια των νομών Κοζάνης - Λάρισας. Η 26χρονη νοσηλεύεται στο 424 στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει ελαφρά κατάγματα και εκδορές.

 

Το στίγμα του ελικοπτέρου χάθηκε από τα ραντάρ στις 7:50 το πρωί λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα. Μετά την κήρυξη συναγερμού στις 9 το πρωί το ελικόπτερο εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε ένα ύψωμα δίπλα ακριβώς από το 68ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λάρισας - Κοζάνης. Στις 11 και όταν το διασωστικό ελικόπτερο έφτασε στο σημείο για να παραλάβει την τραυματία, το μοναδικό τηλεοπτικό συνεργείο που βρισκόταν στην περιοχή και κατέγραψε τη διάσωση ήταν του www.kozani.tv.

Μετά την απομάκρυνση της 26χρονης από το σημείο της συντριβής στήθηκε επιχείρηση για την περισυλλογή και μεταφορά των σορών των τεσσάρων επιβαινόντων του ελικοπτέρου στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Φως στα αίτια του δυστυχήματος θα δώσει το πόρισμα της επιτροπής διερεύνησης.

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001