Υπό κατάληψη το αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης για τους "παρατασιούχους" εργαζόμενους. Ποιες οι επιπτώσεις στην καθαριότητα και σε άλλους τομείς (φωτογραφίες - video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Υπό κατάληψη βρίσκεται από σήμερα το πρωί και την έναρξη της βάρδιας το αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης από εργαζόμενους του δήμου στο πλαίσιο της συντονισμένης δράσης

της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους "παρατασιούχους" εργαζόμενους στους δήμους της χώρας την παράταση εργασίας των οποίων έκρινε αντισυνταγματική το ΣτΕ.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε τριήμερη κατάληψη στα αμαξοστάσια κάτι που σημαίνει πως οχήματα που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα για την ανάγκες του δήμου δεν μπορούν να εξέλθουν και να πραγματοποιήσουν εργασίες.

Στον δήμο Κοζάνης σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Γιώργο Χριστοφορίδη τα οχήματα του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, τα λεωφορεία που μεταφέρουν παιδιά στα σχολεία και ένα απορριμματοφόρο βγήκαν κανονικά από το αμαξοστάσιο για να εκτελέσουν εργασίες.

Στο πλευρό των παρατασιούχων εργαζόμενων βρίσκεται και ο Δήμος Κοζάνης ο οποίος σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιάννη Γρηγοριάδη από την πρώτη στιγμή ανανέωσε τις συμβάσεις των 32 εργαζόμενων στην Κοζάνη τους οποίους και πληρώνει κανονικά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του www.kozani.tvαπό τη σημερινή κατάληψη στο αμαξοστάσιο του δήμου και τις δηλώσεις του Προέδρου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων και του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας.

www.kozani.tv

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001