• Κοζάνη: Αφιέρωμα του ΚΚΕ στα 100 χρόνια από την Οκτωμβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση
  • Η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου στη Φλώρινα
  • Δήλωση Λ. Ιωαννίδη για τη διαπραγμάτευση για το χρέος της ΔΕΥΑΚ
  • SPOT DIADYMA 2017 32sec
  • Eκδηλώσεις για την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στην Κοζάνη
  • Ο Γιώργος Βαλής για τις τις δυνατότητες ρύθμισης οφειλών προς το Δήμο Κοζάνης
  • Αύξηση νοικοκυριών που θερμαίνονται με αέριο
  • Στην Κοζάνη η Γωγώ Ατζολετάκη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου
  • Σάββας Σαπαλίδης παρουσίαση συνδυασμού ΕΒΕ Φλώρινας
  • Η εκδήλωση για τα fake news στην Κοζάνη

kozni.tv g2

PAFILIS 11 2016 WB 836x182 ANIM

pantelidis banner long new

Εργαστήρια Θεάτρου για ενήλικες από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης 2017-2018

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης ανοίγει τις πόρτες του θεάτρου σε ενήλικες άνω των 18 ετών χωρίς ανώτατο όριο ηλικίας, με μόνο κοινό τους την αγάπη για το θέατρο.

Έκφραση, επικοινωνία, αυτοσχεδιασμός, υποκριτική, κίνηση και χορός, τραγούδι, ορθοφωνία, δραματουργική επεξεργασία  με σκοπό τη συλλογικότητα, την ψυχοκινητική έκφραση, τη δημιουργία ομάδας και τέλος την αναγνώριση και εξερεύνηση του εαυτού μας και των άλλων μέσα από βιωματικούς  τρόπους έκφρασης και θεατρικές δράσεις και εμπειρίες.

Τα εργαστήρια θεάτρου για ενήλικες τους ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης λειτουργούν στο πλαίσιο μια ομάδας εργασίας συλλογικής καλλιτεχνικής δράσης με όρους ομαδικής δουλειάς, συνέπειας, αυτοπειθαρχίας και συν-δημιουργίας.  Άνθρωποι που θέλουν να δοκιμάσουν τη σκηνική εμπειρία χωρίς πείρα στην υποκριτική αλλά με ενθουσιασμό, διαθεσιμότητα και κέφι, ψυχαγωγούνται μέσω του θεάτρου και κάνουν θέατρο.

Φέτος τα εργαστήρια θεάτρου  εμπλουτίζονται με νέα προγράμματα, επισκέψεις αναγνωρισμένων ανθρώπων του θεάτρου και σεμινάρια με εξειδικευμένη θεματολογία.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης κάνει παρέες ανθρώπων με θετική ενέργεια που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τη δημιουργικότητα και την τέχνη του θεάτρου. Το θέατρο γίνεται μέσο έκφρασής για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους, που θέλουν να κάνουν τη σιωπή τους φωνή, που θέλουν τα σώματα τους να κινηθούν σε αλλιώτικους ρυθμούς, που θέλουν να αλλάξουν το «κάθε μέρα» τους.

Ίσως το θέατρο να είναι και ο δικό σου τρόπος να αλλάξεις τη ζωή σου.

Θα λειτουργήσουν τρία τμήματα:

Α’ Κύκλος: Για αρχάριους, για εκπαιδευτικούς, θεατρολόγους, ηθοποιούς που θέλουν να εξασκήσουν περαιτέρω τα εκφραστικά τους μέσα. Οι συναντήσεις θα είναι δίωρης διάρκειας μια φορά την εβδομάδα.
Κόστος συμμετοχής: 20 €/μήνα.

Β’ Κύκλος: Για τους σπουδαστές που ολοκλήρωσαν το α’ έτος διδασκαλίας. Νέα προγράμματα εμβαθύνουν στο θεατρικό φαινόμενο ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η φιλοσοφία των ομαδικών ασκήσεων εμπλουτισμένη και με ατομικές εργασίες. Οι συναντήσεις θα είναι δίωρης διάρκειας μια φορά την εβδομάδα.
Κόστος συμμετοχής: 20 €/μήνα.

Γ’ Κύκλος: Στόχος του τελευταίου κύκλου είναι η παρουσίαση μίας παράστασης. Προγραμματίζονται επισκέψεις αναγνωρισμένων ανθρώπων του θεάτρου. Οι συναντήσεις θα είναι τρίωρης διάρκειας μια φορά την εβδομάδα.Κόστος συμμετοχής: 30 €/μήνα.
Στόχος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης είναι η πραγματοποίηση σε περιοδική βάση Σεμιναρίων με εξειδικευμένη θεματολογία.

Πληροφορίες- Εγγραφές: Αίθουσας Τέχνης, Τριών Ιεραρχών 2 Κοζάνη | Τηλ: 24610 24062 και 6987991949
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.| http://dipethekozanis.gr | Facebook: /dipethekozanis

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001