Κώστας Πουτακίδης: "Κάτοχοι και διαχειριστές των περιουσιών της Ακρινής είμαστε εμείς και όχι η ΔΕΗ!". Γιατί κάλεσε Βουλευτές και αυτοδιοικητικούς να βρεθούν όλοι μαζί στον Εισαγγελέα (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Η κήρυξη της απαλλοτρίωσης του κάμπου της Ακρινής 6500 στρεμμάτων θα πρέπει να τρέξει παράλληλα με την απαλλοτρίωση του χωριού" δήλωσε ο Πρόεδρος Συλλόγου

Ανέργων και Περιβάλλοντος Ακρινής Κώστας Πουτακίδης κατά τη διάρκεια της πολύ σημαντικής λαϊκής συνέλευσης το περασμένο Σάββατο με θέμα τη μετεγκατάσταση.

Ο κ. Πουτακίδης επέκρινε την απουσία της ΔΕΗ από τις μέχρι τώρα διαδικασίες χαρακτηρίζοντάς τη σκόπιμη και κάλεσε Βουλευτές και αυτοδιοικητικούς να βρεθούν στο πλευρό των κατοίκων και να υποστηρίξουν το πρόστιμο των 5700 ευρώ για τον αποθέτη Α5 στον Εισαγγελέα.

Το www.kozani.tv ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε και κάλυψε την πολύ σημαντική αυτή διαδικασία και όλα όσα έγιναν στη λαϊκή συνέλευση της Ακρινής θα μεταδοθούν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στην εκπομπή KOZANI.TV ONLINE στην τηλεόραση του Flash και στο kozani.tv.

Δείτε το βίντεο:

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

music art banner 230x230