• Κοζάνη: Αφιέρωμα του ΚΚΕ στα 100 χρόνια από την Οκτωμβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση
  • Η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου στη Φλώρινα
  • Δήλωση Λ. Ιωαννίδη για τη διαπραγμάτευση για το χρέος της ΔΕΥΑΚ
  • SPOT DIADYMA 2017 32sec
  • Eκδηλώσεις για την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στην Κοζάνη
  • Ο Γιώργος Βαλής για τις τις δυνατότητες ρύθμισης οφειλών προς το Δήμο Κοζάνης
  • Αύξηση νοικοκυριών που θερμαίνονται με αέριο
  • Στην Κοζάνη η Γωγώ Ατζολετάκη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου
  • Σάββας Σαπαλίδης παρουσίαση συνδυασμού ΕΒΕ Φλώρινας
  • Η εκδήλωση για τα fake news στην Κοζάνη

kozni.tv g2

PAFILIS 11 2016 WB 836x182 ANIM

pantelidis banner long new

Βραβείο Καινοτομίας για τo Κιχί της alfa στην Anuga!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η «Greek Salad» γίνεται πίτα με ονομασία προέλευσης και «ταξιδεύει» στις διεθνείς αγορές!

Για μία ακόμα φορά, η alfa

, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες στον κλάδο των προϊόντων καταψυγμένης ζύμης, βραβεύτηκε για την καινοτομία της, στο πλαίσιο της συμμέτοχής της στη διεθνή, εμπορική έκθεση Anuga 2017.

Ειδικότερα, η πίτα Κιχί με γεύση «Greek Salad» απέσπασε το Βραβείο Καινοτομίας στην κατηγορία των Καταψυγμένων Τροφίμων του Anuga Taste Innovation Show. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαγωνισμό συμμετείχαν 2.305 νέα προϊόντα από όλο τον κόσμο και τα βραβεία απονεμήθηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή.

Η πίτα με γεύση «Greek Salad» ανήκει στη σειρά προϊόντων Κιχί που απευθύνονται στις διεθνείς αγορές με στόχο να μεταφέρουν την ελληνική γαστρονομική παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για παραδοσιακή κοζανίτικη πίτα, με τραγανό, χωριάτικο φύλλο, ζυμωμένο με παρθένο ελαιόλαδο και γέμιση από αγνά, εκλεκτά υλικά. Για το εξωτερικό διατίθεται σε συσκευασία έξι – έτοιμων για ψήσιμο – τεμαχίων συνδυάζοντας την καινοτομία, την πρακτικότητα και την ποιότητα που συνεπάγεται για περισσότερα από 50 χρόνια η σφραγίδα της alfa.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη 2η βράβευση της alfa στην Anuga, αφού το 2009 της είχε απονεμηθεί και πάλι το Βραβείο Καινοτομίας για το πρωτοποριακό, βιοδιασπώμενο χάρτινο ταψάκι με το οποίο συσκευάζονται τα προϊόντα της για απευθείας ψήσιμο στο φούρνο, μία πατέντα που πρώτη εισήγαγε η εταιρεία στην ελληνική αγορά ήδη από το 2005.

Σχετικά με την ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. "alfa":

Η ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. "alfa" δραστηριοποιείται στη βιομηχανία παραγωγής νωπών και καταψυγμένων προϊόντων ζύμης για περισσότερα από 50 χρόνια. Διαθέτοντας ένα διευρυμένο πορτφόλιο προϊόντων λιανικής και εστίασης, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τροφίμων, με 50 περιφερειακούς διανομείς και 11.000 σημεία πώλησης. Η γραμμή παραγωγής της "alfa" ακολουθεί τα πλέον αυστηρά, διεθνή πρότυπα Ποιότητας και Ασφάλειας (ISO: 9001-2008, HACCP, IFS, BRC) ενώ χρησιμοποιεί πρώτες ύλες ελληνικής προέλευσης και υψηλής διατροφικής αξίας.

50 χρόνια alfa. 50 χρόνια καινοτομίες και μοναδικές γευστικές δημιουργίες.

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001