• Κοζάνη: Αφιέρωμα του ΚΚΕ στα 100 χρόνια από την Οκτωμβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση
  • Η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου στη Φλώρινα
  • Δήλωση Λ. Ιωαννίδη για τη διαπραγμάτευση για το χρέος της ΔΕΥΑΚ
  • SPOT DIADYMA 2017 32sec
  • Eκδηλώσεις για την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στην Κοζάνη
  • Ο Γιώργος Βαλής για τις τις δυνατότητες ρύθμισης οφειλών προς το Δήμο Κοζάνης
  • Αύξηση νοικοκυριών που θερμαίνονται με αέριο
  • Στην Κοζάνη η Γωγώ Ατζολετάκη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου
  • Σάββας Σαπαλίδης παρουσίαση συνδυασμού ΕΒΕ Φλώρινας
  • Η εκδήλωση για τα fake news στην Κοζάνη

kozni.tv g2

PAFILIS 11 2016 WB 836x182 ANIM

pantelidis banner long new

Γιάννης Θεοφύλακτος: "Την ώρα που έκοβαν μισθούς και συντάξεις, οι ίδιοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ διόριζαν ημετέρους και μοίραζαν ασκόπως χρήματα στα ΜΜΕ!"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνέντευξη στον Κώστα Δαβάνη και στην ΕΡΑ Κοζάνης παραχώρησε ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος, με αφορμή "επεισοδιακές" συνεδριάσεις

της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, στην οποία είναι μέλος.

"Ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει και θα μάθει για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοφύλακτος, σχολιάζοντας την  "ύποπτη"  σιωπή της μάρτυρα κας Πολύζου (υπεύθυνης της Οικονομικής Διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ επί 10ετία), στις ερωτήσεις του σε πρόσφατη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην υγεία. "Η κα μάρτυρας συννενοούνταν με τα μάτια και με ψιθύρους με τους βουλευτές της Ν.Δ. για το τι να κάνει!", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοφύλακτος, "γεγονός που αμέσως κατήγγειλα". Στη συνέχεια τόνισε ότι η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος στο χώρο της υγείας σε ρουσφετολογικούς διορισμούς και άσκοπες επικοινωνιακές εκστρατείες στα ΜΜΕ, επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., υπήρξε πασιφανής, ώστε να 'επιχορηγούνται' σκανδαλωδώς τα ΜΜΕ και να στηρίζουν με φανατισμό το πολιτικό σύστημα.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος, αναφέρθηκε στις ευεργετικές διατάξεις του εξωδικαστικού μηχανισμού για τα χρέη και τις οφειλές των επιχειρηματιών. Εκτίμησε πως από τις αρχές του νέου έτους, οπότε και θα έλθουν στη δημοσιότητα περιπτώσεις που "κουρεύτηκαν" επιχειρηματικά χρέη, οι επιχειρηματίες θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ ανήγγειλε την διεξαγωγή Ημερίδας για τον εξωδικαστικό μηχανισμό το Σάββατο, 18-11 στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη (με διοργανωτές τον Σύλλογο Λογιστών Κοζάνης και το ΚΕΠΚΑ Δ. Μακεδονίας και συμμετοχή όλων των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού Κοζάνης).

Ο κ. Θεοφύλακτος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα τοπικά προϊόντα όπως ο κρόκος Κοζάνης και τα κάστανα Βοΐου, με την προώθηση των οποίων έχει ασχοληθεί και προσωπικά, τόσο με την εξαγωγή του κρόκου στην Κίνα όσο και με την ίδρυση Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστάνου στον Πεντάλοφο Βοΐου. 

Τέλος, ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του για πώληση τοπικών προϊόντων στους νέους αυτοκινητοδρόμους, σε κλειστούς χώρους και σε συνεργασία με τα κατά τόπους Ε.Β.Ε. Με τον τρόπο αυτόν θα δοθεί μία διέξοδος στα τοπικά προϊόντα, αφού θα είναι εύκολη η πρόσβαση των οδηγών σε αυτά.

Με εκτίμηση

Από το γραφείο του βουλευτή

Ν. Κοζάνης, Γιάννη Θεοφύλακτου

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001