Οι πρώτες εικόνες του Γιώργου Καρακούλα στην πίστα Cartagena για τα δοκιμαστικά στους οδηγούς του Porsche Cup (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στην πίστα Cartagena στην Ισπανία "τρέχει" ο Κοζανίτης Γιώργος Καρακούλας για το Porsche Cup. Ο ΣΜΑΚ ανέβασε στο facebook τις πρώτες φωτογραφίες

από τα δοκιμαστικά με το εξής σχόλιο:

"Οι πρώτες εικόνες που βλέπουμε από την πίστα της Cartagena με το George Karakoulas να δοκιμάζεται ανάμεσα στους οδηγούς του Porsche Cup είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η νέα χρονιά και για το ΣΜΑΚ. Ο Γιώργος μας ενημερώνει ότι οι δοκιμές πηγαίνουν πολύ καλά και νιώθει άνετα με την πίστα και τα αυτοκίνητα. Φυσικό άλλωστε αφού τα προηγούμενα χρόνια έχει συμμετάσχει σε αγώνες (καρτ) στην Ιταλία με υποστήριξη από ξένες ομάδες.

Στις δοκιμές ο Γιώργος έχει δείξει πολύ ικανοποιητικές και υποσχόμενες τηλεμετρίες την πρώτη ημέρα εξοικείωσης με το Cayman GT4 Clubsport. Χαρακτηριστικά μας είπε ότι έκανε χρόνο 2” πίσω από τον εργοστασιακό οδηγό της Schutz Motorsport με το ίδιο αυτοκίνητο και ήδη δουλεμένα ελαστικά. Φυσικά η ομάδα κοιτάει πολλά περισσότερα πράγματα από το χρόνο αφού αυτές οι δοκιμές αποτελούν «εξετάσεις» για το μέλλον των νεαρών οδηγών μέσα από τα έμπειρα μάτια των οδηγών και manager της αγωνιστικής ομάδας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Γιώργο και θα περιμένουμε τα νέα του με την ολοκλήρωση του τριημέρου."

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001