• Ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης για το Ταμείο Εκσυγχρονισμού
  • Επίκαιρη ερώτηση Γ. Θεοφύλακτου στη Βουλή
  • Αργύρης Παφίλης “Στα μονοπάτια του καιρού μου” 1
  • Ο Ν. Παούνης στο KOZANI.TV ONLINE
  • Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί Δήμων της ΠΕ Κοζάνης
  • Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για το κάπνισμα στην Κοζάνη
  • Η
  • Ο Μ. Δημητριάδης για τον προϋπολογισμό του Εξοικονομώ ΙΙ

kozni.tv g2

PAFILIS 11 2016 WB 836x182 ANIM

ACSORIZONTIO

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Τοποθέτηση στην ολομέλεια της Βουλής 17-1-2018 για το νομοσχέδιο « Ενεργειακές Κοινότητες και άλλες διατάξεις»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τελιγιορίδου : «Υλοποιείται  με νόμο του κράτους η μείωση του οικιακού τιμολογίου ρεύματος κατά 30%, η σύνδεση της Καστοριάς, του Άργους Ορεστικού

και της περιοχής Μανιάκων με το φυσικό αέριο, νομιμοποιείται η χρήση του κτιρίου του Συνδέσμου Γουνοποιών “Προφήτης Ηλίας”».

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου στην τοποθέτηση  της στην ολομέλεια της Βουλής  17-1-2018 για το νομοσχέδιο « Ενεργειακές Κοινότητες και άλλες διατάξεις», αναφέρθηκε σε θέματα του νομοσχεδίου που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα της Καστοριάς.

  1. Θεσμοθέτηση Ειδικού Τιμολογίου της ΔΕΗ :Μειώνονται όλα τα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ και όλων των παροχών ηλεκτρικής ενέργειας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κατά 30%. Το 30% θα πληρώνεται από τον τακτικό κρατικό προϋπολογισμό ως ανταπόδοση του κράτους προς τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από  την περιβαλλοντική επιβάρυνση.
  2. Νομοθετείται  η παροχή φυσικού αερίου από τον αγωγό ΤΑΠ για την Καστοριά, το Άργος Ορεστικό και το Μανιάκοι. Η κυβέρνηση δέσμευσε  12,5 εκατομμύρια ευρώ για την δημιουργία πυλών εξόδου και δικτύου διανομής φυσικού αερίου.
  3. Με νομοθετική διάταξη νομιμοποιείται  το κτήριο του Συνδέσμου Γουνοποιών Προφήτης Ηλίας για την χρήση λειτουργίας του ως εκθεσιακό κέντρο.

Η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ολομέλεια της Βουλής , που όλα τα προηγούμενα χρόνια αδιαφόρησε για τα παραπάνω θέματα,  δείχνει έλλειψη υπευθυνότητας, έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες και έλλειψη αυτοκριτικής.

Γραφείο Τύπου

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001