Μπλόκο Λάρισας: Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Πέμπτη εκπρόσωποι του μπλόκου στη Λάρισα, καλώντας τους αγρότες της περιοχής να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο

στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 3 Φλεβάρη στις 12 μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, υπογράμμισε ότι «θα πρέπει να ξέρει η κυβέρνηση ότι, ανεξαρτήτως από ποιες μορφές πάλης επιλέγουμε κάθε φορά, θα μας βρίσκει πάντα απέναντί της να διεκδικούμε, αγωνιστικά, την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας».

Αναφερόμενος στις κατηγόριες περί «διάσπασης της αγωνιστικής ενότητας των αγροτών» που εκτοξεύουν κάποιοι ενάντια στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και, γενικότερα, στο οργανωμένο αγροτικό κίνημα, τόνισε ότι «η πραγματική ενότητα είναι αυτή που χτίζεται μέσα στους αγροτικούς συλλόγους, όπου συμμετέχουν μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι με διαφορετικές πολιτικές και κομματικές αφετηρίες, αλλά με κοινά προβλήματα, αιτήματα και στόχους». Και πρόσθεσε ότι «αυτοί που τώρα εμφανίζονται ως κατήγοροι, επιχειρώντας να υπονομεύσουν την δυναμική, το περιεχόμενο και την προοπτική του αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, ήταν παντελώς απόντες και άφαντοι όλο το προηγούμενο διάστημα που το οργανωμένο αγροτικό κίνημα προχωρούσε σε πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις».

Τη στήριξη στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς εκφράζει, με ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού Ν. Λάρισας, επισημαίνοντας υπογραμμίζοντας ότι «η ανοιχτή και υπόγεια επίθεση, η υπονόμευση, συκοφάντηση των αγώνων της είναι η ίδια μ’ αυτή που γίνεται ενάντια στους αγώνες της εργατικής τάξης» και υπογραμμίζοντας ότι «ο αγώνας των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων είναι δικός μας αγώνας».

ΠΗΓΗ: www.902.gr

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001