Εκπτώσεις και προσφορές για… εθνικιστικό τουρισμό!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σε συλλαλητήρια με άλλο περιεχόμενο δεν συνηθίζεται τόσο μεγάλη αγάπη από ταξιδιωτικά γραφεία, ΚΤΕΛ και ακτοπλοϊκές εταιρείες, ώστε να υπάρχουν και ειδικές εκπτώσεις και προσφορές με βόλτα στην Αθήνα. 

Στην περίπτωση του συλλαλητηρίου της Κυριακής τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τις τελευταίες μέρες κάποιοι μαζί με τις μπίζνες προσφέρουν ταξίδι για… εθνικιστικό τουρισμό. Τα παραδείγματα δεν είναι λίγα και δείχνουν να ενδιαφέρουν και ορισμένα κανάλια (π.χ ΣΚΑΪ σήμερα), που μας εξηγούν πώς μπορεί να συνδυαστεί το συλλαλητήριο με μια βόλτα στην Αθήνα. 

Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο βρήκαμε τις παρακάτω… εθνικές προσφορές:  

— «Σύμφωνα με τους διοργανωτές μαζική θα είναι η παρουσία των Κρητικών που εδώ και μέρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν ενώ πέτυχαν έκπτωση 50% τόσο από τις Μινωϊκές Γραμμές, όσο και από την ΑΝΕΚ, προκειμένου να ταξιδέψουν, μετά από συνεννόηση με τις ναυτιλιακές εταιρίες, με την έκπτωση να ισχύει και για τις καμπίνες. Μάλιστα η ΑΝΕΚ προσφέρει έκπτωση 30% και για το φαγητό» (ekriti.gr).

— «…το ΚΤΕΛ Ζακύνθου όπου μετά την απόφαση που έλαβε η διοίκησή του σε όποιον θελήσει να ταξιδέψει μετ’ επιστροφής να παρέχει ειδική έκπτωση 30%. Η απόφαση αυτή αφορά στα δρομολόγια της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου με αναχώρηση από Ζάκυνθο και επιστροφή από την Αθήνα. Για όσους δεν προλάβουν αυθημερόν η επιστροφή τους μπορεί να γίνει με το ίδιο καθεστώς και την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018» (imerazante.gr).

— Ορισμένα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν γίνει… εθνικά , όπως το συγκεκριμένο που βρήκαμε, το οποίο διαφημίζει με τον παρακάτω τρόπο την προσφορά του μαζί και ανάλογες φωτογραφίες τουριστικού και… εθνικού περιεχομένου (και λίγο Μέγας Αλέξανδρος με το άγαλμα στη Θεσσαλονίκη και λίγο Ακρόπολη κι ένα συλλαλητήριο από την Αθήνα που να φαίνεται η ελληνική σημαία).  Μάλιστα, δίνει και συμβουλές στους πελάτες, πέρα από την προσφορά. Σημειώνει πως «το ταξίδι θα γίνει σε μορφή εκδρομής», καλώντας τους να περάσουν όμορφα.

ΠΗΓΗ: www.imerodromos.gr

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001