Γ' Εθνική: Μακεδονικός Φούφα - Α.Ε. Ποντίων 3-0 | Τα Highlights (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Παρέμεινε στην κορυφή ο ΦΟΥΦΑΣ!

Την μοναξιά της κορυφής του 3ου ομίλου της Γ εθνικής απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής ο Μακεδονικός

, αφού κέρδισε σχετικά εύκολα την ομάδα της ΑΕΠ Καραγιαννίων με 3-0. Τα σκορ άνοιξε με τον συνήθη ύποπτο Σαράντη Τοπάλη o οποίος με μια ρουκέτα από τα 30 μέτρα έκανε το 1-0 στο 5’ λεπτό.

Από εκεί και πέρα ο Μακεδονικός έδωσε την πρωτοβουλία στην ΑΕΠ η οποία δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει ούτε να κάνει την μεγάλη φάση στην εστία του Δημητριάδη. Αντίθετα η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη έπαιξε έξυπνα και είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Τσικόπουλο στο 44’ και τον Ματούλα στο 65’.

Βέβαια ο ΦΟΥΦΑΣ θα μπορούσε να έχει και άλλες 3 πολύ καλές στιγμές αλλα o δεύτερος βοηθός Τζιουβάρας υπέδειξε Λάθος σε θέση οφσαιτ τον νεαρό Καρασιούνα! Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν ο Τακίδης στο 88’ και ο Τοπάλης στο 91’!

Αυτή ήταν και η τέταρτη νίκη του Μακεδονικού Φούφα για φέτος απέναντι στην ομάδα των Καραγιαννίων.

Τελικό : Μακεδονικός Φούφας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 3-0

Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Κυρίου Πανυτσίδη αντίθετα ο δεύτερος βοηθός του Τζιουβάρας δεν ήταν σε καλή μέρα!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ : Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου (81' Τακίδης), Τσικόπουλος, Φωτιάδης (68' Καλογιαννίδης), Ματούλας (73' Καρασιούνας), Τοπάλης, Γκελοσάνι (83' Μόσχος).

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ : Κωφίδης, Σαββίδης, Ντούνγκα, Ιασωνίδης, Πασχαλίδης (79' Λιάμης), Αντωνιάδης, Χαματάι, Ακριτίδης, Παναγιωτίδης (71' Μπατμάς), Μετικάνος, Μπουρουτσιάν.

Γραφείο Τύπου 

Μακεδονικού Φούφα

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001