Ημερίδα στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης με θέμα: «Καλλιεργώντας τον Γραμματισμό στα Μέσα και την Πληροφορία μέσω του Μαθητικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σας ενημερώνουμε ότι το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (Π.Ε.Κ.) Κοζάνης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

και την Επιστημονική Εταιρία “Διαθεματικό,  Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας” (European School Radio), διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Καλλιεργώντας τον Γραμματισμό στα Μέσα και την Πληροφορία μέσω του Μαθητικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου».

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Π.Ε.Κ. για συμβολή στην ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων στις σχολικές μονάδες και απευθύνεται:

α) Στο Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή έναν Εκπρόσωπο από κάθε σχολείο Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

β) Στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

γ) Στους Σχολικούς Συμβούλους Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης, από ώρα 12:00 – 14:00, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001