• Ο Ν. Παούνης για την κατάληψη του Αφρίν από τους Τούρκους
  • Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας
  • Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στην Κοζάνη
  • ΟΙ Πολιτικές πτυχές της Μάχης του Φαρδύκαμπου στη Σιάτιστα
  • Συνάντηση για τη διάσωση του γεφυριού Σβόλιανης
  • Η Μάχη του Φαρδύκαμπου στο επίκεντρο
  • Άμεση αλλαγή της οικονομίας της περιοχής εκτός ΔΕΗ
  • Εκδήλωση για τα σκάνδαλα στην υγεία από την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης
  • Τα

Ο Κοσμάς Καλεντηριάδης για την άρνηση του ΔΣ του ΕΒΕ να προβεί σε νέα σύσταση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μετά τη χθεσινή απερίγραπτη συνεδρίαση του ΕΒΕ και την άρνηση του ΔΣ να προβεί σε νέα σύσταση, όπως ορίζει η δικαστική απόφαση, η οποία θυμίζω δικαίωσε

το συνδυασμό "Επιχειρηματικός Δρόμος" με επικεφαλής το Βασίλη Μόσχο, και εμένα λόγω των ψήφων που έλαβα στον εμπορικό τομέα, μένω πραγματικά εμβρόντητος.

Εισπράξαμε απαξιωτικές συμπεριφορές, ειρωνία και προσβολές. Στη συνεδρίαση ο κ. Σαρρής δήλωσε ότι περιμένει τη γνωμοδότηση των νομικών συμβούλων της Κεντρικής Ένωσης, πριν προβεί σε ανασύσταση του ΔΣ. Τονίζω ωστόσο, ότι οποιαδήποτε μη συμμόρφωση με δικαστική απόφαση, επιφέρει νομικές κυρώσεις. Φαίνεται όμως, ότι οι κύριοι αγνοούν και δε σέβονται τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, οι οποίες δε συνάδουν με τα σχέδια τους να κόβουν και να ράβουν ανεξέλεγκτα μέσα στο ΕΒΕ.

Λυπάμαι επίσης για την απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Παντελίδη, προς μέλος του ΔΣ όταν στην τοποθέτηση του δεύτερου ότι το παρόν ΔΣ είναι ανυπόστατο, καθώς η δικαστική απόφαση είναι άμεσα εκτελεστέα και ότι αν δεν τηρηθούν τα νόμιμα θα αποχωρήσουν , ο κ. Παντελίδης με έντονο , όπως κάθε φορά , το ειρωνικό του ύφος , απάντησε " Στο καλό" . . Όπως και για τη συμπεριφορά του κ. Χατζηπαντελη που απευθυνόμενος στο πρόσωπο μου και μάλιστα με ύφος , φωνάζοντας όρθιος στην καρέκλα ότι τον ενοχλεί που κάθομαι εκεί από την πρώτη στιγμή .


Λυπάμαι αλλά δεν ήρθα για να καθήσω σε καρέκλες, ήρθα για να δουλέψω . Αν έχετε τόση αγάπη με την καρέκλα μπορώ να σας την χαρίσω ( κύριε ) Χατζηπαντελη .

Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και έχω υπομονή. Αλλά δε θα μείνω με τα χέρια σταυρωμένα. Σε καμία περίπτωση βέβαια δε θα κατέβω στο επίπεδο τους. Ενημερώνω λοιπόν, ότι πάντα με σεβασμό στους κανόνες της δημοκρατίας θα προβώ στην άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα διοικητικό ενος ΕΒΕ μπορεί να μην σέβεται και να μην εκτελεί μια απόφαση δικαστηρίου . Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια γνωμοδότηση , απ όπου κι αν προέρχεται, μπορεί να είναι ανώτερη μιας απόφασης δικαστηρίου . Ακούστηκε από άτομο της διοικούσας μέχρι και να καλέσουμε τον κόσμο σε εκλογές , μάλιστα με την διευθύντρια να συμφωνεί κι αυτή ,στην πρόταση αυτή . Ειλικρινά δεν μπορεί να μιλάτε σοβαρά κύριοι ?? Δεν μπορεί κυρία διευθύντρια να παίρνετε θέση με τέτοιο τρόπο . Η θέση σας ,ορίζει απλά να κάνετε ότι επιτρέπει ο νόμος και όχι να τον προσβάλετε.

Να λοιπόν γιατί τα ποσοστά των ψηφισάντων ήτανε τόσο χαμηλά , να λοιπόν γιατί ο επιχειρηματικός κόσμος έχει απαξιώσει το ΕΒΕ .

Ήρθα να παλέψω γι'αυτό το θεσμό και δεν θα αφήσω κανέναν να νομίζει ότι εκεί μέσα είναι το τσιφλίκι του πατέρα του , δεν θα αφήσω κανέναν να νομίζει ότι πίσω από το ΕΒΕ θα φτιάξει το πολιτικό του προφίλ . Λυπάμαι γιατί νέοι άνθρωποι , γίνανε χειρότεροι από όλους αυτούς που κατηγορούσαν τόσα χρόνια ότι μας φτάσανε εδώ . Λυπάμαι που ακόμη κάποιοι κύριοι, βλέπουν και σκέφτονται το ΕΒΕ σαν σκαλοπάτι για την πολιτική τους καριέρα .

Κύριοι το ΕΒΕ είναι ένα εργαλείο για τον επιχειρηματία το οποίο πρέπει να ειναι κοντά του και να στηρίζει τα συμφέροντα του , ασχέτως με το ποιος θα είναι στην κυβέρνηση . Θα πρέπει να παλεύει και να διεκδικεί . Θα πρέπει να μην αγκιστρωνετε σε κανένα πολιτικό ή κομματικό φορέα αλλά με την βοήθεια όλων μας να πάει μπροστά τις επιχειρήσεις μας . Οι χρόνοι τελειώνουν . Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την αλλη κι εσείς αντί να πράξετε τα νόμιμα και να συνεχίσετε με συνεργασία όλων και ένα ανοιχτό επιμελητήριο όπως λέγατε προεκλογικά στον κόσμο , προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μην χάσετε την αυτοδυναμία φοβούμενοι πως την επόμενη μέρα κάποιος άλλος θα έχει την θέση σας . Είμαστε εδώ για να παλέψουμε όλοι μαζί . Εύχομαι να το καταλάβετε άμεσα και να είναι η τελευταία φορά που είδαμε μια τέτοια συνεδρίαση.

Εάν κάποιος αμφιβάλλει για την αλήθεια όσων ανέφερα, δεν έχει παρά να ζητήσει τα ηχογραφημένα αρχεία της συνεδρίασης. Δεν έχουμε απολύτως κανένα λόγο να πούμε ψέματα στους ανθρώπους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δυστυχώς επαληθεύεται το ρητό

" Αν θέλεις να δεις τι άνθρωπος είναι κάποιος, δώστου εξουσία!"

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001