"Εξαγορά" του χρέους των 437 χιλ ευρώ του Εκθεσιακού Κέντρου από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης πρότεινε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπιδης. Πως βλέπει την πρόταση το ΕΒΕ Κοζάνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα

Θετικές είναι οι πρώτες αντιδράσεις των παρατάξεων στο ΕΒΕ Κοζάνης στην πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη να "εξαγοραστεί" από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης το χρέος των 437 χιλ. Ευρώ του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. Η σχετική πρόταση έγινε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια συνάντησης των εμπλεκομενων και έτυχε τη θετική σκέψη των περισσοτερων.

Σύμφωνα με την πρόταση η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης θα γίνει μέσω της κάλυψης του χρέους ο μεγαλομέτοχος του Εκθεσιακού Κέντρου θέτοντας εκτός μετοχικού κεφαλαίου μικρότερους μετόχους (ΓΕΩΤΕΕ, ΑΝΚΟ κλπ) και θα έχει την ευθύνη λειτουργίας της εταιρίας.

Για το πόσο λειτουργική είναι αυτή η λύση και το πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει συστάθηκε ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον Διευθυντή του Περιφερειακού Ταμείου και μέλη εκπροσώπους των συνδυασμών των παρατάξεων του ΕΒΕ (Γ. Παντελίδης, Β. Μόσχος, Π. Μαλούτας).

Σωκράτης Μουτίδης - www.kozani.tv

 

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001