Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάματσειο» Υπηρεσία Αιμοδοσίας: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη 2018 στην Κοζάνη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Προσκαλούμε όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες και όλους τους συμπολίτες μας, στην εκδήλωση που θα γίνει για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη 2018, στην πόλη της Κοζάνης ,

με το εξής πρόγραμμα:

  • Ημέρα Κυριακή 06/5/2018 στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης (Πλατεία Νίκης ) με ώρα 17:00 .
  • Χώρος απασχόλησης παιδιών και διανομής εικαστικού υλικού με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία, παράλληλα με τη διανομή εντύπων για την προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στους ενήλικες.
  • Σκυταλοδρομία από το χώρο του Νοσοκομείου Κοζάνης , μέσω της οδού Δημοκρατίας, έως το χώρο της Κεντρικής Πλατείας, δια μέσου των πεζοδρόμων.  Ώρα 18:00 έως 19:00.  
  • Ομιλίες σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία και χαιρετισμοί.
  • Μουσικές εκδηλώσεις.
  • Συμμετοχή των Συλλόγων και των Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών στην εκδήλωση και με δική τους παράλληλη δράση.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και ανεκτίμητης προσφοράς προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη μετάγγισης αίματος.

Οι Εθελοντές Αιμοδότες αξίζουν την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας, για την πολύτιμη συνδρομή τους στη θεραπεία των ασθενών.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην σκυταλοδρομία να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 23/4/2018, στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης , Τηλ. 2461352642.

Η συμβολική συμμετοχή διακεκριμένων Αθλητών του Νομού μας, στη σκυταλοδρομία, θα ήταν τιμητική για τη διοργάνωση και παρακαλούμε όποιον επιθυμεί να λάβει μέρος, διαδίδοντας το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας .

                                                                          

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001