Λάκης Λαζόπουλος, Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Πιατάς και Σοφία Φιλιππίδου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του kozani.tv

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κατάμεστο απο κόσμο είναι το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης για την παράσταση "Βάτραχοι". 

Οι επιχειρήσεις Μαροσούλη σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου παρουσιάζουν μία από τις ευρηματικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τους Βατράχους για την θερινή καλλιτεχνική περίοδο 2018, σε σκηνοθεσία του Κώστα Φιλίππογλου.

Στους  « Βατράχους », κωμωδία που διδάχτηκε στα Λήναια το 405 π.Χ., ο Διόνυσος, απογοητευμένος από την πενία των δραμάτων που παρουσιάζονται στην Αθήνα, καθώς οι μεγάλοι τραγικοί έχουν πεθάνει, κατεβαίνει στον Κάτω Κόσμο προκειμένου να φέρει πίσω ένα μεγάλο ποιητή, ικανό να σώσει την Πόλη από την παρακμή. Για τον σκοπό αυτό, διοργανώνει έναν ποιητικό αγώνα ανάμεσα στον Αισχύλο και τον Ευριπίδη, ορίζοντας διαιτητή τον ίδιο τον Πλούτωνα, ώστε ο καλύτερος εκ των δύο να επιστρέψει. Και καλύτερος για τον Αριστοφάνη, που σατιρίζει ανελέητα τα νεωτερικά ήθη, άρα και τον τότε εκπρόσωπό τους Ευριπίδη αναδεικνύεται ο Αισχύλος. Ο Αισχύλος θα είναι ο νικητής.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα ανέβει αυριο στο kozani.tv με αποκλειστική δήλωση του Δημήτρη Πιατά.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του www.kozani.tv

 

 

 

video

 

 

 

 

 

www.koizani.tv

 

 

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001