Τ. Σ. Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης: Ενημέρωση από την Διεύθυνση του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για νέα ειδικότητα στις 8μηνες συμβάσεις

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ενημέρωσης από την διεύθυνση του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για τα 8μηνα που έχουν προγραμματιστεί να προκηρυχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα

και για την νέα ειδικότητα που θα υπάρχει, τα δικαιολογητικά για την έκδοση της άδειας που είναι απαραίτητη και για τα κριτήρια που απαιτούνται για αυτήν την ειδικότητα.

Η νέα ειδικότητα που θα υπάρχει είναι ο Βοηθός Χειριστή Απολήπτη (Βοηθός Χειριστή Καδοτροχού) και τα δικαιολογητικά για την απόκτηση της άδειας (Βεβαίωση Αναγγελίας Άδεια Βοηθού Χειριστή Μηχανημάτων 1ης έως 8ης Ειδικότητας) για τα κριτήρια που απαιτούνται για αυτή σύμφωνα με την διεύθυνση του ΑΗΣ είναι :

  1. Παράβολο 15 € στην Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό 5275/061178/225
  2. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
  3. Τίτλος σπουδών (οποιοδήποτε τίτλο σπουδών)
  4. Δίπλωμα οδήγησης
  5. Τρεις βεβαιώσεις υγείας από Κρατικό Νοσοκομείο:

α) Παθολόγος ή Ορθοπεδικός για αρτιμελειότητα

β) Οφθαλμίατρος

γ) Ω.Ρ.Λ

Τα παραπάνω δικαιολογητικά κατατίθενται στην Νομαρχία Κοζάνης στο τμήμα όπου εκδίδονται και όλες οι άδειες και σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας ο ενδιαφερόμενος μπορεί να παραλάβει την σχετική άδεια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο παραπάνω αρμόδιο τμήμα της Νομαρχίας.

Η ενημέρωση έγινε από τον Διευθυντή του Σταθμού Βασίλειο Τσίγκα και από τον Τομεάρχη Διοικητικού και Οικονομικού Πέτρο Ιακωβίδη. Στην ενημέρωση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ρυακίου Τηλαβερίδης Κωνσταντίνος και εκ μέρους του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης ο Αλέξανδρος Κοκκινίδης.Μετά το τέλος της ενημέρωσης συζητήθηκαν και τα γνωστά παρακάτω θέματα :1. Επέκταση δενδροφύτευσης κατά μήκος των ταινιοδρόμων2. Φωτισμός δρόμου προς ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και Διασταυρώσεων προς Άγιο Δημήτριο - Ρυάκιο και Τετραλόφου.3. Τοποθέτηση Δίχτυ προστασίας στην κεφαλή Β1 / Κ11 και καθαρισμός της στροφής για την ελαχιστοποίηση της επικινδυνότητας λόγο της Λιγνιτόσκονης4. Οι Έκτακτες Συμβάσεις με 8μηνη Εργασία για το 2018 χωρίς αλλαγές.

 

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ : Τετάρτη 1107 – 2018

web site : neoiellispontou.blogspot.gr
Facebook : Νέοι Ελλησπόντου (Neoi Ellispontou)
Facebook : Νέοι εν δράση
Facebook : FC ELLISPONTOS (A.E.E)
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Fax : 2461094271

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001