Βαγγελίτσα Δινοπούλου: Μια αναπληρώτρια, αγωνίστρια δασκάλα, στο ΔΣ της ΔΟΕ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα https://kokinokamini.blogspot.com : Οι αντιπρόσωποι στη ΔΟΕ Δημήτρης Μαριόλης και Αργύρης Παπαθανασίου έδωσαν ότι καλύτερο είχαν με δύναμη και αποφασιστικότητα.Ξαναγυρνούν στην τάξη και στα σχολειά τους υλοποιώντας την απόφαση των Παρεμβάσεων για εναλλαγή και παραδίδουν στις Άρτεμις Κλιάφα και την αναπληρώτρια Βαγγελίτσα Δινοπούλου. 
 
Είναι η πρώτη φορά που αναπληρώτρια εκπαιδευτικός συμμετέχει στο ΔΣ της ΔΟΕ και ελπίζουμε πως ο κλάδος θα υπερασπίσει στην πράξη το αίτημα του για ίσα δικαιώματα αναπληρωτών και μονίμων, κόντρα στις τιμωρητικές πρακτικές του υπουργείου, που ενώ δίνει συνδικαλιστική άδεια σε αναπληρώτρια, αρνείται να προσμετρήσει τον χρόνο προυπηρεσίας με αποτέλεσμα να αλλάζει η σειρά στον πίνακα. Σιδεροκέφαλες κορίτσια, δυναμικά και με χαμόγελο.

 

 
 Η τοποθέτηση της Βαγγελίτσας Δινοπούλου στην 87η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ.

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε όπως το 2004 επέβαλαν τη συμμετοχή αναπληρωτών αντιπροσώπων στις γενικές συνελεύσεις της ΔΟΕ ,έτσι και τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ,αναπληρώτρια εκπαιδευτικός εκλέγεται στο ΔΣ της ΔΟΕ.

Εξαιρετική ταξική τοποθέτηση.

 

 

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001