kozanitvbanner1363x131pix

banner 728x90 PJC 4

b834pix

ecofloor230

ΤΕΝΤΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 1

pantelidisGIF834pix

asepop 2021 a

artinhouse2

garden hall banner1

musicart834pix

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα

noisi1

32η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονία

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,

έχοντας υπόψη:

α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10

β) Την αριθμ.55/17 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής)

ΚΑΛΕΙ

Τους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

  1. Αντωνιάδη Γεώργιο
  2. Κούσκουρα Αμαλία
  3. Καναβό Κωνσταντίνο
  4. Στεργιούλη Παναγιώτη
  5. Γιάτσιο Ιωάννη
  6. Σαββόπουλο Δημήτριο

Σε συνεδρίαση την Τρίτη 21/8/2018 και ώρα 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), επί των κάτωθι θεμάτων:

 

  1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Έγκριση του Πρακτικού II ελέγχου του φακέλου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του έργου: «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Συντήρησης ΔΤΕ (Έδρα)/ΠΔΜ».
  3. Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης προσφορών του έργου: « Αποκατάσταση Ε.Ο. από Νεστόριο προς Μελάνθιο»,Π.Ε.Καστοριάς.
  4. Έγκριση συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Αντιμετώπιση καταπτώσεων και κατολισθήσεων στο Επ. οδικό δίκτυο Π.Ε. Καστοριάς (Ζευγοστάσιο - Άνω Περιβόλι - Πεύκος)»,Π.Ε.Καστοριάς.
  5. Έγκριση τευχών προκήρυξης Μελέτης Αναδασμού Αγροκτήματος Αρμενοχωρίου.
  6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή παραβόλου προδικαστικής προσφυγής.
  7. Γνωμοδότηση δικηγόρου και Έγκριση δαπάνης.
  8. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής της προσωρινής αναδόχου του έργου: «Διαγράμμιση κόμβων στο επ. οδικό δίκτυο και οριογραμμών επ. οδού Κλεισούρας και Άργους Ορεστικό»,Π.Ε.Καστοριάς.
  9. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την υλοποίηση του έργου «Φιλοξενία Γερμανών επαγγελματιών του τουρισμού για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην αγορά της Γερμανίας (Fam trip)».
  10. Έγκριση ανάληψης και διάθεσης πίστωσης, της σχετικής δαπάνης και της απευθείας ανάθεσης της υπηρεσίας "Κατοχύρωση Domain Names με κατάληξη .ελ",Π.Ε.Γρεβενών.
  11. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίου παροχής υπηρεσιών,Π.Ε.Καστοριάς.
  12. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχητική κάλυψη στα πλαίσια συνδιορνάνωσης εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας Καστοριάς «Οικοτρόπιο» με την Π.Ε. Καστοριάς.
  13. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη στα πλαίσια συνδιορνάνωσης εκδηλώσεων του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  14. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη στα πλαίσια συνδιορνάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων (διήμερων) του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Κορέστεια» με την Π.Ε. Καστοριάς.
  15. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια Η/Υ για τις ανάγκες υπαλλήλου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καστοριάς.
  16. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την συντήρηση κλιματιστικής μονάδας του γραφείο 7 (2ου ορόφου) της Δ/νσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Ε. Καστοριάς.
  17. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για την επιδιόρθωση - συντήρηση εκτυπωτή για τις ανάγκες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.
  18. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια νομικών βιβλίων για τις ανάγκες του Νομικού Συμβούλου της Π.Ε. Καστοριάς.
  19. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια και αντικατάσταση ελαστικών του με αρ. κυκλ. ΚΗΙ 4404 υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Π.Ε. Καστοριάς.
  20. Έγκριση Απευθείας ανάθεση για συντήρηση και ρύθμιση συστήματος φύλαξης (συναγερμός), για τέσσερις μήνες (από 1/9/2018 έως 31/12/2018), στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Φλώρινας.
  21. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για διαμονή και διατροφή στα πλαίσια του πρωταθλήματος καράτε Βορείου Ελλάδος 2018 της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών «ΑΜΥΝΤΑΣ», που θα διεξαχθεί στις 4 Νοεμβρίου 2018 στο Αμύνταιο.
  22. Έγκριση δαπανών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
  23. Έγκριση δαπανών έτους 2018,Π.Ε.Γρεβενών.
  24. Έγκριση ακύρωσης μετακίνησης εκτός έδρας Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας-Περιβάλλοντος-Μεταφορών Αρ.Απόφασης 2073/18 26ης συνεδρίασης.
  25. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Εμπορίου και Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κώττα.
  26. Έκδοση Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής (Παπαδημητρίου Αθανάσιος).
  27. Έγκριση ανάληψης και διάθεσης πίστωσης ως και ορισμού υπολόγου και έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής (Χ.Ε.Π.) για την κάλυψη δαπάνης παράβολου ΚΤΕΟ για το ΚΗΙ 1048 αυτοκίνητο της ΠΕ Γρεβενών.
  28. Έγκριση δαπάνης πολυετούς υποχρέωσης και προδέσμευση πίστωσης για τη διεξαγωγή διαγωνισμού ποσού 378.325,30 ευρώ για την προμήθεια πετρελαιοειδών για τις ανάγκες της Π.Ε. Καστοριάς.
  29. Έγκριση του 1ου Πρακτικού δημοπρασίας, για την επιλογή Προσωρινού Αναδόχου του έργου :" Συντήρηση Τμημάτων Οδικού Δικτύου Πρεσπών 2017 ",Π.Ε.Φλώρινας.
  30. Έγκριση πρακτικού Αποσφράγισης Οικονομικών προσφορών που αφορούν στον Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών «Καθαρισμός Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών - KTEO Γρεβενών - Κτηνιατρικό Κέντρο Δεσκάτης» προϋπολογισμού 79.106,75€ (συμπ. ΦΠΑ 24%).
  31. Έγκριση δαπάνης συμμέτοχης της Π,Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα:«Αθλητισμός και υγεία, ενημέρωση ακαδημιών, παρουσίαση χορευτικών του Συλλόγου», του Α.Μ.Σ. «ΜΕΛΙΤΕΥΣ» Μελίτης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο της Μελίτης.
  32. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης εργασίας επισκευής ελαστικών εκχιονιστικού ΜΕ 90763, εκσκαφέα φορτωτή ΚΥ 7484 και ισοπεδωτή ΜΕ 80856 ,Π.Ε.Γρεβενών.
  33. Έγκριση διενέργειας Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού με κλειστές προσφορές προϋπολογισμού 124.800,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α για την ανάδειξη αναδόχου/χων «Μίσθωσης μηχανημάτων αποχιονισμού (πολυεργάτες) για τη χειμερινή περίοδο 2018-2019 Νομού Φλώρινας» και τους όρους της Διακήρυξης.
  34. Έγκριση διενέργειας Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού με κλειστές προσφορές προϋπολογισμού 108.890,60 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α για την ανάδειξη αναδόχου «Προμήθειας και μεταφοράς αλατιού αποχιονισμού δρόμων νομού Φλώρινας 2018-2019» και τους όρους της Διακήρυξης.
  35. Έγκριση παραλαβής των τιμολογίων παροχής υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2017-2018| Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
  36. Έγκριση επιτροπής καταγραφής ωρών εργασίας μηχανημάτων αποχιονισμού, Π.Ε. Φλώρινας.
  37. Έγκριση συγκρότησης τριμελούς Επιτροπής παραλαβής αλατιού αποχιονισμού δρόμων Π.Ε. Φλώρινας 2018-2019.
  38. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  39. Έγκριση δαπανών Π.Δ.Μ. - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
  40. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Π.Δ.Μ - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
  41. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Π.Δ.Μ - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
  42. Έγκριση δαπανών,Π.Ε.Καστοριάς.
  43. Έγκριση δαπανών,Π.Ε.Καστοριάς.
  44. Έγκριση δαπάνης, διάθεσης πίστωσης και διενέργειας Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού «Προμήθεια & μεταφορά χιλίων πεντακοσίων (1500) τόνων αλατιού για την κάλυψη αναγκών εκχιονισμού ΠΕ Γρεβενών χειμερινής περιόδου 2018-2019»προϋπολογισμού 139.500,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% καθώς και την έγκριση των όρων της διακήρυξης και των τεχνικών προδιαγραφών.
  45. Έγκριση Απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια κλειδαριών και λοιπών υλικών για ντουλάπες, πόρτες και συρτάρια των γραφείων αρμοδιότητας Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κοζάνης.
  46. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια πορτών για βιβλιοθήκη για τις ανάγκες της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού ΠΕ Κοζάνης.
  47. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού κόμβων επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Γρεβενών» ενδεικτικού προϋπολογισμού 5.956,96€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.
  48. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών,Π.Ε.Καστοριάς.
  49. Έγκριση ανάληψης υποχρεώσεων οικονομικών ετών 2018,2019,Π.Ε.Φλώρινας.
  50. Έγκριση δαπανών - διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  51. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης (πληρωμή ληξιπρόθεσμης οφειλής για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων (Περιφερειακού Συμβουλίου) του κτιρίου της ΠΕ Κοζάνης προηγούμενου έτους (2017).
  52. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών Μεταφοράς Μαθητών Π.Ε Κοζάνης.
  53. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ενός (1) DRUM για πολυμηχάνημα για τις ανάγκες της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Π.Δ.Μ.
  54. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια αποστασιομέτρων laser και μετροταινίων για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών 'Εργων Π.Δ.Μ. (ΕΔΡΑ).
  55. Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 2208/18 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής περί της διενέργειας Ηλεκτρονικού Διεθνούς Ανοιχτού Διαγωνισμού ανάθεσης των υπηρεσιών αποχιονισμού περιόδου 2018-2019 στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Προϋπολογισμού 496.000,00 €(συμπ. ΦΠΑ).
  56. Έγκριση δαπανών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
  57. Έγκριση Δαπάνης, για την συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με την Πολιτιστική Λέσχη Ποντίων Περδίκκα Εορδαίας, στις εκδηλώσεις «Γιορτές Πολιτισμού & Παράδοσης», που θα πραγματοποιηθούν στις 1 Σεπτεμβρίου 2018.
  58. Έγκριση Δαπάνης και απευθείας ανάθεση αυτής, για την συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας, στις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2018», που θα πραγματοποιηθούν από 23 έως 26 Αυγούστου.
  59. Τροποποίηση προϋπολογισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 17/2018.
  60. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής του προσωρινού αναδόχου του έργου:<< Ασφαλτοστρώσεις στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο 2018 >>,Π.Ε.Καστοριάς.
  61. Έγκριση τροποποίησης της Απόφασης αριθμ.1469/18 στις 22-05-2018 της Οικονομικής Επιτροπής με ΑΔΑ:Ω58Α7ΛΨ-4ΒΓ, σχετικά με τον χρόνο “Υλοποίησης της τετραήμερης επιχειρηματικής συνάντησης “SYNERGASSIA” από 04 έως 07 Ιουλίου στις 03 έως 06 Οκτωβρίου 2018, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας”.
  62. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης νια την επισκευή - συντήρηση των υπηρεσιακών επιβατικών οχημάτων της Π.Ε. Καστοριάς με αρ. κυκλ. ΚΗΙ 4401, ΚΗΙ 4400 και ΚΗΗ 2494,Π.Ε.Καστοριάς.

Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-554).

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ.

 

 

 

Ηλίας Π. Κάτανας

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Κοινοποίηση:

  1. Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας
  2. Αντιπεριφερειάρχες
  3. Επικεφαλής Αντιπολίτευσης
  4. Εκτελεστικός Γραμματέας
  5. Προϊστάμενοι Γενικών Διευθύνσεων
  6. -Διεύθυνση Οικονομικών

       -Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού Π.Ε. Γρεβενών

       -Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού Π.Ε. Καστοριάς

       -Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού Π.Ε. Φλώρινας

7.   - Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

       - Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης

       -Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε Γρεβενών

       -Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καστοριάς

       -Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φλώρινας

8. Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

9. Μ.Μ.Ε.

 

 

Πληροφορίες για τα cookies

Τα cookies είναι σύντομες αναφορές που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη μέσω του προγράμματος περιήγησης όταν αυτό συνδέεται στο Ιντερνέτ. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή και αποθήκευση δεδομένων του χρήστη όσο αυτός είναι συνδεδεμένος, για να του παράσχουν τις ζητούμενες υπηρεσίες και που ορισμένες φορές τείνουν να μην διατηρούν. Τα cookies μπορεί να είναι τα ίδια ή άλλων:

  • Technical cookies (τεχνικά cookies) που διευκολύνουν την πλοήγηση των χρηστών και τη χρήση των διαφόρων επιλογών ή υπηρεσιών που προσφέρονται από τον ιστό, όπως προσδιορίζουν τη συνεδρία, επιτρέπουν την πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές, διευκολύνουν τις παραγγελίες & τις αγορές, συμπληρώνουν φόρμες & εγγραφές, παρέχουν ασφάλεια, διευκολύνουν λειτουργίες (βίντεο, κοινωνικά δίκτυα κλπ.).
  • Customization cookies (cookies προσαρμογής) που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους (γλώσσα, πρόγραμμα πλοήγησης - browser, διαμόρφωση, κ.α.).
  • Analytical cookies (cookies ανάλυσης) που επιτρέπουν την ανώνυμη ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών του Ιντερνέτ, επιτρέπουν την μέτρηση της δραστηριότητας του χρήστη και την ανάπτυξη προφίλ πλοήγησης για την βελτίωση των ιστότοπων.

Ως εκ τούτου, όταν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο μας, σύμφωνα με το Άρθρο 22 του Νόμου 34/2002 των Υπηρεσιών Κοινωνίας της Πληροφορίας, στην αναλυτική επεξεργασία των cookies ζητάμε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση τους, με σκοπό να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία του Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων στατιστικών πληροφοριών όπως για παράδειγμα ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο μας. Τα cookies που προστίθενται από την υπηρεσία Google Analytics διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου του Google Analytics. Αν επιθυμείτε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από το Google Analytics.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε τα cookies σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος πλοήγησης σας (browser).