Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα του εθελοντή Αιμοδότη - Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών-Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας» μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), διοργανώνουμε και φέτος την λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών.

Η λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών θα ξεκινήσει το Σάββατο 22-09-2018 στην Κοζάνη, με ώρα έναρξης τις 19:00 και αφετηρία το Μαμάτσειο νοσοκομείο μέσω Δημοκρατίας και κατάληξη την κεντρική πλατεία Κοζάνης όπου και θα γίνει η κεντρική εκδήλωση.

Επίσης την Κυριακή 23-09-2018 η λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών στις 19:00 θα ξεκινήσει από την Αγία Σκέπη με κατάληξη την πλατεία Πτολεμαΐδας όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση.

Καλούμε όλους τους  αιμοδότες-αιμοπεταλιοδότες, τους φίλους, τους νέους και τις νέες, τους συλλόγους, πολιτιστικούς, αθλητικούς, αλλά και όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην γιορτή της εθελοντικής Αιμοδοσίας. Να στηρίξουν και να ενισχύσουν την διαρκή προσπάθεια του συλλόγου μας και της ΠΟΣΕΑ για επάρκεια αίματος στα νοσοκομεία της περιοχής και της χώρας μας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και ενημέρωση για συμμετοχή στο e-mail του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 6974929572, 6982551207 και 6974066836 και στο watsup τηλέφωνο του συλλόγου 6971774900.

Η ώρα να γίνεις τακτικός εθελοντής αιμοδότης ΗΡΘΕ!

Γίνε ΤΩΡΑ εθελοντής αιμοδότης!

Δώσε αίμα, έτσι απλά!

 

 

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001