Βρέθηκε σώος ο Ιωάννης Σακαλής από την Κοζάνη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Βρέθηκε σώος!

Η περιπέτεια του κ. Ιωάννη Σακαλή έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ο κ. Σακαλής, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 79χρονος χάθηκε το πρωί της 15/10/2018, από το σπίτι του στην Κοζάνη, όταν βγήκε για την καθημερινή του βόλτα και δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, το απόγευμα της 16/10/2018 ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, λίγο μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, κλήση για την ανεύρεσή του! Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην περιοχή Κοίλα Κοζάνης, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την πόλη, από πολίτη που τον αναγνώρισε. Ο κ. Γιάννης είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001