«Δεν είσαι (η) μόνη» - μίλησέ μας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το σποτ της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την βία κατά των γυναικών_2018

Ενόψει της 25ης Νοεμβρίου 2018, Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου µε τίτλο: «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ) ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» του Ε.Π. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2014-2020, δημιουργήσαμε αυτό το τηλεοπτικό σποτ. '

'Με αφορμή και τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, εντατικοποιούμε με το έργο μας ακόμη περισσότερο το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να σπάσουμε οριστικά τις αλυσίδες της σιωπής, να απελευθερωθούν οι γυναίκες από τα δεσμά του φόβου, της απομόνωσης και της ενοχής. Συνολικά με τις πολιτικές και τις δράσεις μας, αγωνιζόμαστε για την αποδόμηση των μέχρι πρότινος κατεστημένων και αναχρονιστικών στερεοτύπων, που κρατούν τις γυναίκες «αιχμάλωτες» και συντηρούν ένα καθεστώς «Κεκλεισμένων των θυρών» για όλα όσα βιώνουν λόγω έμφυλων ανισοτήτων.

Με το μήνυμα «Δεν είσαι (η) μόνη» - μίλησέ μας, ενθαρρύνουμε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες που υφίστανται ή κινδυνεύουν να υποστούν έμφυλη βία ή/και πολλαπλές διακρίσεις να απευθυνθούν στις υπηρεσίες των δομών της ΓΓΙΦ και, εμπιστευόμενες την ποιότητά τους, να λάβουν δωρεάν και εχέμυθα τις όλες εκείνες τις παροχές που συστάθηκαν ακριβώς για να τους προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους.'', δηλώνει η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα.

 

 

www.kozani.tv

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001