Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Βόλεϊ στην Κοζάνη στη μνήμη του Ζήση Δαζάνη (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Ράγισαν» καρδιές το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Κοζάνης, στο Τουρνουά Βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στην μνήμη του Ζήση Δαζάνη.

Ο 16χρονος αθλητής του Βόλεϊ, έχασε την ζωή του πριν από λίγους μήνες σε τροχαίο δυστύχημα, όπως επίσης και οι δύο φίλοι του, αθλητές του Μπάσκετ.

Το Τουρνουά διοργάνωσε η ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού Κοζάνης, όπου έλαβαν μέρος τόσο οι Παλαίμαχοι της Δυτικής Μακεδονίας σε Γυναίκες και Άντρες αντίστοιχα,  όσο και οι Παλαίμαχοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίος αποδέχτηκαν την πρόσκληση και βρέθηκαν στην πόλη της Κοζάνης για να τιμήσουν και αυτοί την μνήμη του αδικοχαμένου, Ζήση Δαζάνη.

Στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει τους αγώνες, όπως και η οικογένεια του Ζήση.

Στην αρχή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, με το Τουρνουά να ξεκινάει με τον αγώνα ανάμεσα στις Γυναίκες. Στη συνέχεια ο υπεύθυνος του Συλλόγου του Εθνικού Κοζάνης, Παναγιώτης Μεϊχανετσίδης έδωσε στους γονείς του Ζήση μία τιμητική πλακέτα, πάνω στην οποία αναγραφόταν το όνομά του, σε μία πολύ συγκινητική στιγμή με όλο το γήπεδο να σηκώνεται όρθιο χειροκροτώντας τους γονείς.

Το Τουρνουά ολοκληρώθηκε με τον αγώνα ανάμεσα στους Άντρες.

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

3

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr   

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001