Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Περιοχής Εορδαίας: "Έξω οι εργοδότες από τα Συνδικάτα. Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Από τις 14 έως τις 17 Μάρτη, στην Καλαμάτα, είχε προγραμματιστεί το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ. Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες όλης

της χώρας, συνδικαλιστών και εργαζομένων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στείλανε ξεκάθαρο μήνυμα στην τετραήμερη κινητοποίηση.

“Η εργατική τάξη, τα ζωντανά συνδικάτα και οι αγώνες τους δεν μπαίνουν στο γύψο, δεν νομιμοποιούν τα όργια νοθείας των εργατοπατέρων και την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στα συνδικάτα. “

Συνεχίζοντας τη σκληρή μάχη που έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, απαίτησαν να γίνει συνέδριο με τους πραγματικούς αντιπροσώπους, χωρίς νόθους και εργοδότες. Ωστόσο η συνδικαλιστική μαφία στην ηγεσία της ΓΣΕΕ, βλέποντας πλέον ότι με τη μαζική παρέμβαση των συνδικάτων και των εργαζομένων δεν μπορούσαν να περάσουν οι αθλιότητές της, «εξαφανίστηκε» στα πολυτελή δωμάτιά της, στα ουζερί και τα κέντρα διασκέδασης της ευρύτερης περιοχής, έβαλε λουκέτο στο συνεδριακό κέντρο, την ίδια ώρα που κατηγορούσε τη ΔΑΣ και το ΠΑΜΕ ότι δεν ήθελαν να γίνει συνέδριο!

Οι ταξικές δυνάμεις έδωσαν και δίνουν μάχη για να φτάσει σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε συνδικάτο το σύνθημα: «Έξω οι εργοδότες από τα Συνδικάτα, Συνδικάτα Εργατών - Όχι των εργοδοτών. Έξω οι "μαϊμούδες" – αντιπρόσωποι» και τονίζουν ότι η πάλη ενάντια στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό αφορά κάθε εργαζόμενο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή.

Το ΣΕΥΠΕ θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να αποκαλύπτεται η εργοδοτική παρέμβαση το δέσιμό της με το πολιτικό προσωπικό, όλο το όργιο της νοθείας και των πρακτικών της συνδικαλιστικής μαφίας, ώστε να γίνει η ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και να διεκδικήσουμε κάτω από καλύτερους όρους την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, ακόμα κι αν δε συμφωνούν σε όλα με το ΠΑΜΕ, αλλά δεν μπορούν να ανεχθούν τη σαπίλα και τις αθλιότητες των εργατοπατέρων να βγάλει συμπέρασμα για την “ελίτ” της εργατικής αριστοκρατίας, να κάνουν το επόμενο βήμα και να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία, στο ΣΕΥΠΕ για να παλέψουμε για την αναζωογόνηση των σωματείων και τον ταξικό προσανατολισμό τους, για τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001