«Ενωτική Πρωτοβουλία Δρεπάνου»: Ανακοίνωση δύο νέων υποψηφίων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ακόμα δύο νέοι υποψήφιοι, προστέθηκαν στην «Ενωτική Πρωτοβουλία Δρεπάνου».

Πρόκειται για την Σιαμίδου Παρασκευή (Βούλα) και την Τζαμπαζλή Σωτηρία.

Ένας καινούργιος συνδυασμός δημιουργήθηκε στην Τοπική Κοινότητα του Δρεπάνου, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών που θα διεξαχθούν τον Μάιο. Η «Ενωτική Πρωτοβουλία Δρεπάνου», κατεβαίνει στις εκλογές ανεξάρτητη.

Η θέληση και η διάθεση για να προσφέρουμε στον τόπο τον οποίο ζούμε και αγαπάμε είναι ο λόγος για τον οποίο γίνεται και η κίνηση αυτή. Ένας συνδυασμός ανεξάρτητος και πολυπρόσωπος, ο οποίος ζητάει τη στήριξη των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας ώστε να ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια διεκδίκησης διαφόρων ζητημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής.

Με το νέο σύστημα διεξαγωγής των εκλογών, πλέον υπάρχει διαχωρισμός κατάρτισης συνδυασμών για εκλογή Δήμαρχου-ΔΣ και Προέδρων-Συμβούλιων Κοινότητας.

Με βάση τον «Κλεισθένη», η κατάρτιση των δημοτικών συνδυασμών καθώς και η εκλογή των οργάνων της δημοτικής αποκέντρωσης διαχωρίζονται πλήρως. Δηλαδή η δήλωση κατάρτισης του δημοτικού συνδυασμού δεν περιλαμβάνει τους υποψήφιους Πρόεδρους και συμβούλους των Κοινοτήτων. Έτσι, η εκλογή στις Κοινότητες γίνεται πλέον με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο από αυτό του Δημάρχου και σε χωριστή κάλπη.

Τα μέχρι στιγμής ονόματα του συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία Δρεπάνου»:

ΙΑΣΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΣΙΑΜΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

www.kozani.tv

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001