Σύνδεσμος Πολιτικών συνταξιούχων Κοζάνης: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Ιατρικού και Ψυχαγωγικού χαρακτήρα με μεγάλη επιτυχία

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στη Στέγη Παιδιού Κοζάνης «ο Άγιος Στυλιανός», ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση Ιατρικού και Ψυχαγωγικού χαρακτήρα με μεγάλη επιτυχία.

Στο πρώτο μέρος ο γιατρός κ. Παναγιώτης Παπαθανασίου, Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης, μίλησε με απλά και κατανοητά λόγια για τα ορθοπεδικά προβλήματα της τρίτης ηλικίας και την αντιμετώπισή τους, όπως επίσης και απάντησε σε πολλά ερωτήματα.

Στο δεύτερο μέρος οι χορωδίες των Βραγκανιώτικων Κέρκυρας, Λευκοπηγής Κοζάνης και του Συνδέσμου μας τραγούδησαν παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η εκδήλωση έκλεισε με γεύμα, που παρέθεσε ο Σύνδεσμος στα μέλη των χορωδιών, στον 2ο όροφο της Στέγης, που έχει διαμορφωθεί ανάλογα.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Παιδιού Κοζάνης, για την παραχώρηση της αίθουσας.

 

                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                Ο Πρόεδρος                                         Η Γεν. Γραμματέας

      Παπαθανασίου Βασίλειος                             Δάλλα-Χαδιώ Βάια

 

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001