Ευχαριστήριο από το "Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Οι εργαζόμενοι και εκπαιδευόμενοι του του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης» ευχαριστούν θερμά

τον πολιτιστικό σύλλογο Κρόκου «Ιωακείμ Λιούλιας» και το τμήμα Λαζαρίνων για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα 18/4/2019 στο χώρο του ειδικού εργαστηρίου Κοζάνης. Παρουσίασαν το έθιμο των Λαζαρίνων με τα σχετικά τραγούδια και χορό.

Το ΚΕΚΑΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης» ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Αιανής «Η Πρόοδος» και τα μέλη για την θερμή υποδοχή στο χώρο του συλλόγου. Οι ωφελούμενοι του κέντρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έθιμο των Λαζαρίνων, να γνωρίσουν την παραδοσιακή φορεσιά και να ακούσουν Λαζαριάτικά τραγούδια.

ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης», ευχαριστούν για τη δωρεά χρηματικού ποσού προς το ΚΕΚΑΑμεΑ και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί προς όφελος των ωφελούμενων από το Περιφερειακό Σωματείο ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας εις μνήμην του συναδέλφου τους Παπαδόπουλο Δημήτριο από Άνω Κώμη.

 

Ο Πρόεδρος

Στεργιούλης Παναγιώτης

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001