"Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μπορεί να διεκδικεί και να κερδίζει μόνο με τεκμηριωμένες προτάσεις" (Γιώργος Χριστοφορίδης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδιασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου "Ελπίδα")

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κυριακή των Βαιων 2019 στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού η κ.Γεωργια Ζεμπιλιαδου παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους που στελεχώνουν

το ψηφοδέλτιο της Παράταξης "Ελπίδα".
Ένας από τους βασικούς λόγους που στηρίζω τον συνδυασμό είναι ότι εδώ δεν έχουμε πρώτους και τελευταίους. Έχουμε ισότιμα ατομα που συνεισφέρουν με το λόγο τις ιδέες και τις πράξεις τους σε ενα συνδυασμό που αναγνωρίζει σαν επικεφαλής την Γεωργία Ζεμπιλιαδου. Για τις γνώσεις τις ικανότητες και την εμπειρία της δεν θα πω κάτι, ειναι ακομψο, άλλωστε όλοι τις γνωρίζουμε. 
Θα πω απλά ότι εμείς θέλουμε μια περιφέρεια που να αναπτύσσεται με δυναμισμό, χωρίς να έχει εξάρτηση απο το όποιο κόμμα βρίσκεται στην κυβέρνηση. Μια περιφέρεια που θα διεκδικεί και θα κερδίζει έχοντας και καταθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις, δίκαιες, με όραμα και προοπτική στην κατεύθυνση της δίκαιης και αειφόρου ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης όχι για το αύριο μόνο των παιδιών μας αλλά και το μέλλον των εγγονων μας και των επόμενων γενεών. 
Ελπίζω να έχουμε μια πολιτική αντιπαράθεση γόνιμη, με ευγένεια και ήθος γιατι Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας, όλοι οι υποψήφιοι όλων των συνδυασμών, δεν προσδοκούμε σε προσωπικά οφέλη αλλά στην βελτίωση της ζωης όλων μας.

 

 

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001