Στάθης Κοκκινίδης - Υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας: Επισκέψεις σε ΔΕΥΑΕ, Αστυνομία, Θρακική εστία και χωριά (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τη ΔΕΥΑΕ επισκέφτηκε την Τρίτη 23/04/19 και ώρα 9π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης  επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού « Με το Βλέμμα στο Μέλλον».

Εκεί ενημερώθηκε από τη διευθύντρια κ. Καρακασίδου  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ειδικότερα έγινε αναφορά στο κτήριο της Υπηρεσίας που είναι ακατάλληλο  και στις ελλείψεις εξειδικευμένου προσωπικού ΠΕ. Ενημερώθηκε επίσης για  την πορεία των  έργων  που βρίσκονται σε εξέλιξη και για την ποιότητα του νερού, το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση με βάση αναλύσεις ανεξάρτητων πιστοποιημένων εργαστηρίων.

Το απόγευμα το κλιμάκιο με τον υποψήφιο δήμαρχο επισκέφτηκαν καφενεία των χωριών Άρδασσας  και  Αναρράχης, όπου ενημερώθηκαν για τα τοπικά προβλήματα  και ενημέρωσαν για το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Την Τετάρτη 24/04/2019 και ώρα 9π.μ. πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης . Εκεί από τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας κ. Σπυρίδωνα Τάσιο  έγινε αναφορά στα  προβλήματα  που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία , όπως η έλλειψη περιπολικών , η απουσία υποδιεύθυνσης και υπαλλήλων με οργανική θέση στο Τμήμα,  ενώ διατυπώθηκαν και προτάσεις για την καλύτερη  και αποτελεσματικότερη λειτουργία και εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως η τοποθέτηση πεζού τροχονόμου, η πεζοδρόμηση από την Αγία Τριάδα μέχρι την τράπεζα Πειραιώς, η τοποθέτηση ηλεκτρομαγνητικών βυθιζόμενων  μπαρών, η αναβάθμιση του κτηρίου και ασφαλώς η παραμονή της Υπηρεσίας στην Πτολεμαΐδα.

Στις 11π.μ. επισκέφτηκαν τη λαϊκή αγορά της πόλης, συνομίλησαν με εμπόρους, πωλητές και καταναλωτές, κατέγραψαν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και μοίρασαν φυλλάδια με το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Στις 5 μ. μ. συναντήθηκαν με το πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Θρακικής Εστίας στα γραφεία του συλλόγου και ενημερώθηκαν για το έργο και τις εκδηλώσεις τους, ενώ κατέγραψαν και τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

Ο κ. Κοκκινίδης ευχαρίστησε για την ενημέρωση και δήλωσε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001