Σεμινάριο παλαιογραφίας διοργανώνει η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

 

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, σε συνεργασία με τον  δρ. βυζαντινής φιλολογίας κ. Δημήτριο Σκρέκα και τον διευθυντή ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών κ. Χαρίτωνα Καρανάσιο

, διοργανώνει δωρεάν Σεμινάριο Παλαιογραφίας την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, ώρα 12.00-16.00, στο Αμφιθέατρο του νέου κτιρίου της.

Το σεμινάριο διοργανώνται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Σύνταξη αναλυτικού περιγραφικού καταλόγου χειρογράφων της ΚΔΒΚ, αρ. 1-100» της ΚΔΒΚ.

Δεκτοί θα γίνουν 10 υποψήφιοι, κατά προτίμηση εργαζόμενοι σε βιβλιοθήκες και Αρχεία, καθώς και εκπονούντες διδακτορική διατριβή ή μεταπτυχιακή εργασία σχετική με τα αρχεία και την ιστορία της Κοζάνης. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής και βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Δευτέρα 20/05/2019

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001