Για το debate στον FLASH αντί για μια συγνώμη ο κ. Γιώργος Κασαπίδης προτίμησε το ψέμα (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει, λίγη μετριοπάθεια θα ήταν χρήσιμη κύριε Κασαπίδη Γιώργο.

 

Μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς με ρεπορτάζ, τρέιλερ, μακέτες και γραφικά για να μάθει ο κόσμος για το debate της Τετάρτης.

Το debate της εκπομπής του kozani.tv «Θέσεις και Αντιθέσεις» με τους υποψηφίους περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας, ζωντανά στην τηλεόραση του FLASH.

Προετοιμασία για την διαμόρφωση του studio, συσκέψεις για την κάθε λεπτομέρεια, cameramen, τεχνικοί , controllers, σκηνοθέτης, όλοι υπ' ατμόν.

Και το βράδυ οι πάντες στις θέσεις τους, υποψήφιοι, συντονιστές και δημοσιογράφοι με τα μικρόφωνα στο πέτο να περιμένουν…

Και μαζί τους να περιμένουν και χιλιάδες Δυτικομακεδόνες μπροστά στις τηλεοράσεις τους συντονισμένοι στο FLASH στις 22:15.

Και τότε να ακούς το απίθανο «ξεκινήστε και έρχομαι» ή «θα είμαι εκεί σε είκοσι λεπτά» ή «είμαι έξω από την Κοζάνη μετά την Σιάτιστα» και η ώρα να έχει πάει έντεκα παρά είκοσι.

Είναι η στιγμή που πρέπει να φύγεις εντελώς από το ρόλο για το οποίο είχες προετοιμαστεί, να πρέπει να σκεφτείς τους τηλεθεατές που περιμένουν και αρκετοί παίρνουν τηλέφωνο,

να διαχειριστείς την δυσαρέσκεια και τον δίκαιο θυμό των καλεσμένων υποψηφίων στο στούντιο (που ήταν εκεί από τις δέκα παρά), να υπολογίσεις τα ποσοστά που ορίζει ο νόμος για να λέγετε η εκπομπή σου (debate – τηλεμαχία), είναι η στιγμή που νοιώθεις ότι ο σεβασμός στη δουλεία σου, από κάποιον, είναι ανύπαρκτος.

Θα θεωρήθηκε μάλλον αδυναμία οι γεμάτες από ευγένεια ειλικρίνεια και πολιτισμό ανακοινώσεις μας για την μη πραγματοποίηση της τηλεμαχίας

και έτσι αμετανόητος ο κ. Γιώργος Κασαπίδης σε συνέντευξη μετά από μέρες σε τοπικό κανάλι, για το θέμα που ο ίδιος δημιούργησε, αντί για μια συγνώμη προτίμησε το ψέμα.

 

Για το www.kozani.tv και την εκπομπή «Θέσεις & Αντιθέσεις»

Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης του Χρήστου και της Μαρίας

 

 

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001