Κοζάνη Μπροστά - Βαγγέλης Σημανδράκος: Επίσκεψη σε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Επίσκεψη πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου σε κοινότητες της Κοζάνης και της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας, μεταξύ άλλων στην Καρυδίτσα

, Κρόκο, Άνω Κώμη, Κάτω Κώμη, Κήπο, Κεσαρειά. Ο άξονας αυτός αποτελεί για μας έναν τόπο με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες στον αγροτικό τομέα και στα οπωροκηπευτικά.

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη των αγροτικών υποδομών και των αρδευτικών δικτύων με στόχο την τόνωση της παραγωγής. Μεταξύ άλλων εκπονούμε δράσεις πιστοποίησης και προώθησης των προϊόντων ενώ προβαίνουμε και στην τεχνική στήριξη και ενίσχυση των νέων αγροτών. Όλα αυτά στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης και εξειδικευμένης πολιτικής για τη Δημοτική Ενότητα Ελίμειας.

Στο πρόγραμμά μας επίσης περιλαμβάνουμε πρόταση για καθετοποιημένη παραγωγή και επεξεργασία του κρόκου με στόχο να μένει όλη η υπεραξία του προϊόντος στην περιοχή μας και να μην την εκμεταλλεύονται σε τρίτες χώρες. Στο πλαίσιο αυτό προσελκύουμε επενδύσει στον κλάδο της κοσμετολογίας και της ιατρικής εφαρμογής του κρόκου. Τέλος, όπως με λύπη διαπιστώνουμε, οι περιοχή αυτή, όπως και όλες οι Δημοτικές Ενότητες, είναι ξεχασμένες από τις Δημοτικές Αρχές. Θα επιμείνουμε στην ανάπτυξη των υποδομών, της τηλεθέρμανσης, των δικτύων, των αθλητικών εγκαταστάσεων, στην καθαριότητα, το φωτισμό, τις εξ’ αποστάσεως υπηρεσίες. Παντού. Σε κάθε άκρη του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν για εμάς πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο πρόγραμμά μας http://kozanimprosta.gr/aksones-programmatos/to-programma-mas/

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001