Κορυτσά 19 Μαΐου 2019 | Τιμητική βράβευση στην μελισσοκομική οικογένεια Λαμπαδά (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σε μια σπουδαία διήμερη μελισσοκομική έκθεση στην πλατεία - αγορά της Κορυτσάς Αλβανίας με παράλληλη εκδήλωση βράβευσης συνεργατών μελισσοκόμων από την Ελλάδα

, την Βόρεια Μακεδονία, το Κόσοβο και όλη την Αλβανία τιμήθηκε ο μελισσοκόμος Λαμπαδάς Βάϊος για την πολύχρονη και αμοιβαία επωφελή συνεργασία με τον αντίστοιχο Σύλλογο της Κορυτσάς.

Ήτανε πριν είκοσι (20) χρόνια περίπου όταν ο μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κοζάνης με την στήριξη του Διαβαλκανικού Κέντρου της Ν/Α Κοζάνης και την υποστήριξη της ΑΝ.ΚΟ Δ. Μακεδονίας υλοποίησε διακρατική συνεργασία με τους μελισσοκόμους της Κορυτσάς η οποία περιελάμβανε :

Ανταλλαγή επισκέψεων – παροχή τεχνογνωσίας – σεμινάρια από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης……

Δημιουργήθηκε ισχυρή σχέση εκτίμησης και φιλίας η οποία ήτανε διακριτή σε όλη την εκδήλωση στην οποία παρευρέθησαν και χαιρέτησαν:

Ο Δήμαρχος Κορυτσάς

Ο Νομάρχης Κορυτσάς

Ο Βουλευτής Κορυτσάς και πρώην Υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης

Στελέχη του κλάδου Μελισσοκομίας

Ο κ. Λαμπαδάς στον χαιρετισμό του εξήρε την ειλικρινή συνεργασία με τους γείτονες συναδέλφους, αναφέρθηκε στο ιστορικό της αρχής δημιουργίας καλών σχέσεων και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις βελτιώσεις της χώρας.

Ψυχή όλης της εκδήλωσης ο πρωτοπόρος μελισσοκόμος Gezim Skermo ιδιοκτήτη της HONEY FARM MORAVA KORCE, ALBANIA με πρότυπη βιομηχανία και εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001