Με το Βλέμμα στο Μέλλον: Επισκέψεις - Συναντήσεις του υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Κοκκινίδη Στάθη και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20/05/19 και ώρα 10 και 30 π.μ. αντιπροσωπεία του Συνδυασμού « Με το Βλέμμα στο Μέλλον» στον ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, όπου είχε εποικοδομητική συζήτηση

για τα θέματα της ΔΕΗ με τον Διευθυντή κ. Αλ. Σουμελίδη. Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με εργαζόμενους και ενημέρωσε για το πρόγραμμα του συνδυασμού και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του.

Στις 11 και 30 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Κοκκινίδης επισκέφτηκε το Ειρηνοδικείο Πτολεμαΐδας και ενημερώθηκε για διάφορα θέματα που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του, ενώ συναντήθηκε εκεί και με δικηγόρους και συζήτησε επίσης μαζί τους για θέματα που τους αφορούν.

Στις 7 μ.μ. ο κ. Στάθης Κοκκινίδης επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού του συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Φιλαρμονικής του Δήμου στον υπόγειο χώρο του Δήμου και ενημερώθηκε για τις δράσεις, τη λειτουργία και τα προβλήματά της. Διατυπώθηκαν πολλά και σοβαρά προβλήματα από την πλευρά των εκπροσώπων της Φιλαρμονικής , μεταξύ των οποίων, η οικονομική δυσχέρεια, η καθαριότητα του χώρου, οι δυσκολίες στις μετακινήσεις τους εκτός πόλης και εν ολίγοις η πλήρης εγκατάλειψή τους από τη Δημοτική Αρχή. Τα ίδια προβλήματα διατύπωσαν και μέλη των Τροβαδούρων που στεγάζονται επίσης στον χώρο του Δήμου.

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001