Η πόλη κινείται (Κώστας Δεσποτίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης με τον συνδυασμό "Τόπος Να Ζεις")

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η πόλη κινείται
με την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη-Τόπος να Ζεις» και την Δημοτική Αρχή, που με σχέδιο για μια βιώσιμη σύγχρονη πόλη και με σεβασμό στις εμπειρίες και την ιστορία της, έβαλε τα θεμέλια για ένα μέλλον που οφείλουμε στις επόμενες γενιές.


Ο Δήμος Κοζάνης αλλάζει
με το αναθεωρημένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, που ολοκληρώνεται εμπλουτισμένο με τις Αρχές του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, καθώς με και τους χώρους του ΟΣΕ που παραχωρήθηκαν,μαζί με αυτούς του στρατοπέδου «Μακεδονομάχων»που παραχωρούνται στο Δήμο, δύο μεγάλες εκτάσεις, που διεκδικούνταν επί δεκαετίες από την κοινωνία της Κοζάνης και που πρόκειται να φιλοξενήσουν αποκλειστικά Πράσινο, Κοινόχρηστες και Κοινωφελείς χρήσεις.
Εναπόκειται σε όλους εμάς τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να πιστέψουμε στις δυνατότητες της πόλης, να αναδειχθούμε σε πόλη πρότυπο, όπως ήδη διαφαίνεται με τις συντονισμένες μέχρι σήμερα ενέργειές μας σε όλα τα επίπεδα!
Είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά αυτόν τον τόπο καλύτερο από τι τον παραλάβαμε, αλλάζοντας εμείς σήμερα στερεότυπα, συμπεριφορές και νοοτροπίες. Η αδράνεια και η αναβλητικότητα δεν αποτελούν επιλογές μας. Έχουμε αποδείξει ότι τολμάμε αγγίζοντας θέματα ταμπού τόσο όσον αφορά στην καθημερινότητα όσο και στα μακροπρόθεσμα σχέδια για τη δίκαιη μετάβαση με ασφάλεια στην μεταλιγνιτική εποχή.
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη-Τόπος να Ζεις»ως Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας που θα βελτιώσει την ποιότητα και τις συνθήκες ζωής των πολιτών με στόχο, μια βιώσιμη, υγιή οικονομικά πόλη με πολίτες ισότιμους που θα απολαμβάνουν τον δημόσιο χώρο που δικαιούνται!

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001