8ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6x6 Αγίας Παρασκευής - Φάση των "8": Φωτογραφίες του www.top-sport.gr από το "Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη/Six Coffee - Αμπαλένθια 3-1"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του 8ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6x6 Αγίας Παρασκευής, πήρε η ομάδα των "Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη/Six Coffee", στο πρώτο παιχνίδι της Τετάρτης, για την φάση των "8".

Χορηγοί Επικοινωνίας: www.top-sport.gr | www.kozani.tv 

Συγκεκριμένα οι "γαλάζιοι" κέρδισαν δύσκολα με σκορ 3-1 την ομάδα των "Αμπαλένθια", κερδίζοντας έτσι το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Το παιχνίδι κράτησε τους αρκετούς φιλάθλους σε αγωνία, από την αρχή έως και το τέλος, αφού και οι δύο ομάδες έχαναν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους παίχτες από τα "Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη/Six Coffee" να είναι πιο αποτελεσματικοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι "πιτσιρικάδες" από την πλευρά της "Αμπαλένθια", κέρδισαν το χειροκρότημα, αφού κοίταξαν στα μάτια ένα εκ των φαβορί του επιτυχημένου Τουρνουά της Αγίας Παρασκευής.

Το σκορ άνοιξε ο Σαββούδης (Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη/Six Coffee) μετά από αρκετή ώρα, με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ένα αυτογκόλ και ένα σουτ από τον Φωλίνα έδωσε προβάδισμα με σκορ 3-0 για τους "γαλάζιους", ενώ η "Αμπαλένθια", μείωσε με τον Γραμμένο σε 3-1, αφού δεν παράτησε το παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Έτσι την Παρασκευή 28 Ιουνίου, η ομάδα των "Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη/Six Coffee" θα αντιμετωπίσει για την ημιτελική φάση στις 22:00, τον νικητή από το "LA CASA DE FUTBOLISTA - EXPRESS KTEO".

Οι παίχτες των ομάδων:

Αρτοποιεία Λαβαντσιώτη/Six Coffee: Ζηνόβιος Σ., Ζηνόβιος Ν., Σαββούδης, Αποστολίδης, Φωλίνας, Κουτσιέρης, Τρομπούκης, Μυλωνάς, Πουλατσόγλου, Γεωργιάδης, Μαρτιρόσοβ 

Αμπαλένθια: Καλημέρης, Καλαμπούκας, Φωτούλας, Βασιλειάδης, Ρουσιάδης, Ψιάνος, Βαχτσεβάνος, Καρατζιάς, Γραμμένος, Τσουκνίδας, Μεχτερίδης

Διαιτητής: Κουτσώνας

Γιατρός: Πατούσης

Γραμματεία: Βάγια Χλιαρά - Βάγια Γκατζιούφα 

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr 

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001