Ο SIERA FM για το Δήμο Βοΐου: « Τέτοιες πρακτικές δεν αρμόζουν στη σύγχρονη Δημοκρατία»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πρώτα απ” όλα χαιρόμαστε διότι η Δημοτική Αρχή αυτή τη φορά επέλεξε να μας στείλει το Δελτίο τύπου για να μας απαντήσει για πιο λόγο έχουμε αφαιρεθεί από τη λίστα των ΜΜΕ που λαμβάνουν δελτία τύπου.

Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε το δικαίωμα του κάθε Δήμου, Φορέα, Συλλόγου να επιλέγει που θα στείλει τα δελτία τύπου που εκδίδει.

Ο Δήμος Βοΐου πάντως διεκδικεί την Πανελλαδική πρωτιά να αποκλείσει ένα μέσον  γιατί ο υπεύθυνος παρουσιαστής (ποτέ δεν οικιοποιηθήκαμε τίτλους που δεν έχουμε)του κεντρικού Μαγκαζίνο  Βασίλης Σαμαράς που ασχολείται με θέματα επικαιρότητας, τόλμησε να βάλει υποψηφιότητα με άλλο συνδυασμό.

Θα θέλαμε να μας πει ο Δήμος ποια είναι η προσβολή, τα σενάρια και η παραπληροφόρηση που μας προσάπτουν κατά τις 38 μέρες παρουσίας της Δημοτικής Αρχής! Αν εννοούν το θέμα με τη μετακίνηση των υπαλλήλων απλώς ας αναρωτηθούν αν πιστεύουν και οι ίδιοι πως οι μετακινήσεις ήταν εντελώς τυχαίες στο πρόσωπο των δυο γυναικών  συζύγων υποψηφίων με το συνδυασμό της Παναγιώτας Ορφανίδου!

Για το Αρχοντικό, τα ΚΔΑΠ και τα υπόλοιπα θέματα που μας προσάπτουν, στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής είναι όλα τα αρχεία των εκπομπών του σταθμού καθώς και τα αρχεία από τις συνεδριάσεις που μεταδίδουμε ζωντανά και ακούγονται οι απόψεις όλων των εκλεγμένων, αποσπάσματα των οποίων μεταδίδονται από τις σχετικές εκπομπές του σταθμού!

Για το Βουδούρειο η είδηση μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο (στη διάθεση σας και το σχετικό αρχείο) αλλά δεν κάνατε τον κόπο να μας στείλετε φωτογραφίες, ούτε μας ζητήσατε να έρθουμε στο χώρο και να φωτογραφήσουμε, όπως κάνετε με άλλα μέσα πιο συμπαθή σε εσάς!

Άλλωστε και για το θέμα με τους υπαλλήλους ζητήσαμε την άποψη του κ. Δημάρχου, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση!!

Για άλλη μια φορά αναρωτηθείτε αν αυτές οι ενέργειες σας, πρωτοφανείς για τα Ελληνικά δεδομένα, αρμόζουν στη σύγχρονη Δημοκρατία, σε μια Δημοτική Αρχή που σέβεται το λόγο και τον αντίλογο, ή αν θέλει να έχει στον απόλυτο έλεγχο της τα μέσα ενημέρωσης και βάζει απέναντι όσους ασκούν κριτική!!

Δυστυχώς για τη δημοτική αρχή θα παρουσιάζουμε όπως πάντα όλες τις πτυχές τις επικαιρότητας, όπως άλλωστε κάναμε πάντα, είτε αυτό είναι αρεστό είτε όχι!

www.kozani.tv

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001