Κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 6μμ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

NA ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΡΟΙΚΑ, ΕΕ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 

 Η άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από μια Βουλή που δεν έχει καμιά λαϊκή νομιμοποίηση για συνεχίσει την πολιτική της κοινωνικής χρεοκοπίας που χαράζει το Μαύρο Μέτωπο κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών του λαού δεν μπορεί να έρθει μέσα από το κοινοβουλευτικό θέατρο και την εκλογική αναμονή που αφήνει ανεμπόδιστο το Μαύρο Μέτωπο να λεηλατεί τη ζωή μας μέρα με τη μέρα.

Για το λαό είναι μονόδρομος ο αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης και Τρόικας. Μόνο το εργατικό και λαϊκό κίνημα έχει σταθεί αντίπαλος αυτής της πολιτικής, μόνο αυτό φοβούνται και γι΄ αυτό έχουν εξαπολύσει την κρατική καταστολή και τους φασίστες.

Οι εγγυήσεις για παραμονή στο πλαίσιο της αποπληρωμής του ληστρικού χρέους, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, εγγυώνται την απαρχή μιας νέας ήττας του λαού.

Για μια ζωή αξιοβίωτη πρέπει να αλλάξει η πολιτική και όχι η κυβερνητική διαχείριση. Πρέπει να φύγουν όλοι: κυβέρνηση, Τρόικα, ΕΕ και ολιγαρχία. Να απελευθερωθούμε από χρέος, Μνημόνια και ευρώ.

 

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001