Κύπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Στους 4 ο Μακεδονικός Φούφα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Παίζοντας με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του ο Μακεδονικός κέρδισε με 3-2 εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας και προκρίθηκε στους 4 του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Εκεί τον περιμένει η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσει να πάρει και τη ρεβάνς για την ήττα του στη Ξηρολίμνη.

Όσο αναφορά το παιχνίδι ο Φούφας βρέθηκε να χάνει με αυτογκόλ στο 38ο λεπτό και ενώ προηγουμένως είχε χάσει σπουδαίες ευκαιρίες με τον Χάϊτα ο οποίος είδε τον Δημητριάδη να αποκρούει εντυπωσιακά 3 τουλάχιστον προσπάθειες του.

Στην επανάληψη με την είσοδο του Τοπάλη και του Κεσκιλίδη Θ. ο Φούφας ανέβασε στροφές και κατάφερε με χατ-τρικ του Χάϊτα στο 46ο – 56ο και 70ο λεπτά να κάνει το 1-3.

Στο 72ο όμως ο Τσαγκαλίδης μείωσε με πέναλτι αλλά στα υπόλοιπα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε και ο Φούφας προκρίθηκε.

Πλέον ο Μακεδονικός στρέφει την προσοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση στο Φούφα και θέλει να γυρίσει στις νίκες αλλά και τις καλές εμφανίσεις.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Δημητριάδης, Ηλιάδης, Τριανταφυλλίδης, Σερέτης, Φολτόπουλος, Τσακαλίδης, Ξανθόπουλος (83ο Βασιλειάδης), Καραγιάννης (61ο Ποιμενίδης), Τζερμεκίδης (61ο Τσαγκαλίδης), Νταβές, Καζαντζίδης.

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Πολυχρονίδης, Κεσκιλίδης Λ., Ίτσκος, Συμεωνάκος, Μαργιορίδης, Μίμης (46ο Τοπάλης), Λεσαϊ (46ο Κεσκιλίδης Θ.), Χάϊτας, Μούκας (73ο Φαχαντίδης), Γκόλης.

Γραφείο τύπου Μακεδονικού Φούφα

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001