Γιάννης Θεοφύλακτος σε Πάρι Κουκουλόπουλο: "Ας μην προκαλούν με τις δηλώσεις τους αυτοί που έβαλαν την χώρα στα μνημόνια" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Απάντηση στις δηλώσεις του Γραμματέα του Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου για τα δηλωθέντα εισοδήματα των Ελλήνων το 2017

Διαβάστε Περισσότερα

"Είναι κάτι βράδια ..η ζωή μου όλη": Μουσική διαδρομή με τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα και Άκη Πάνου στο Resto Bar. Δείτε το ρεπορτάζ του kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μια μουσική διαδρομή στα τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα και Άκη Πάνου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι βρεθούν στο Resto Bar στην Κοζάνη την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Διαβάστε Περισσότερα

"Τα Σκαρπίνια" του Παύλου Μουρουζίδη παρουσιάστηκαν στην Κοζάνη. Δείτε τι δήλωσαν συγγραφέας και ομιλητές στο ρεπορτάζ του kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ήρθε στην Κοζάνη με ..."τα σκαρπίνια" του ο χημικός μηχανικός και συγγραφέας Παύλος Μουρουζίδης και το βράδυ της Παρασκευής παρουσίασε το πρώτου βιβλίο.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέοι 17-23 ετών στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης - Ξεκίνησε η διαδικασία προσομοίωσης (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μια διαφορετική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου είναι σε εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου στο Κοβεντάρειο. Μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου "Ηλέκτρας"

Διαβάστε Περισσότερα

Προετοιμάζονται οι αλιείς της λίμνης Πολυφύτου για την αθλητική σαιζόν. Έργα διάνοιξης δρόμων για την διευκόλυνση των αθλητών στην παραλίμνια περιοχή από τον Δήμο Κοζάνης. Δείτε το βίντεο του kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τέσσερις αγώνες αθλητικές αλιείας προβλέπει το "καλεντάρι" των ερασιτεχνών αλιέων της λίμνης Πολυφύτου, οι οποίοι προετοιμάζονται για την φετινή σαιζόν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωτική Κίνηση Σερβίων" Βασίλης Κωνσταντόπουλος στο www.kozani.tv. Δείτε την συνέντευξη του λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του συνδυασμού (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνέντευξη στο www.kozani.tv παραχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωτική Κίνηση Σερβίων" Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης: Μasterclass πιάνου με την πολυβραβευμένη σολίστ Αλεξία Μουζά

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης διοργανώνει για το τριήμερο 5 , 6 και 7 Απριλίου masterclass πιάνου με την πολυβραβευμένη σολίστ Αλεξία Μουζά.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής:

Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσίαση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» στην Π.Ε. Γρεβενών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Αγαπητοί φίλοι των ΜΜΕ σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για αυτή την συνέντευξη τύπου που αφορά την παρουσίαση των περισσοτέρων υποψηφίων

Διαβάστε Περισσότερα

Δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα από τον επόμενο μήνα για 900 χιλιάδες παιδιά δημοτικού

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Οδοντιατρική φροντίδα μέσω voucher από ιδιώτες γιατρούς θα έχουν από τον επόμενο μήνα τα παιδιά σχολικής ηλικίας, ανέφερε στο "Πρακτορείο FM" ο αναπληρωτής γενικός

Διαβάστε Περισσότερα

Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν.Κοζάνης: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για φροντιστές και συνοδούς με αυτισμό - Δηλώστε συμμετοχή

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν.Κοζάνης ανακοινώνει τη διοργάνωση εκπαιδευτικού  σεμιναρίου  για φροντιστές και συνοδούς ατόμων με αυτισμό

Διαβάστε Περισσότερα

Θανάσης Πετρίδης: "Δηλώνω "παρών" για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κοζάνη". Δείτε τώρα ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Θανάσης Πετρίδης, εργαζόμενος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, δηλώνει "παρών"

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκινά το Σάββατο στο Κοβεντάρειο η πρώτη προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου για νέους 17-23 ετών στην πόλη της Κοζάνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Δήμος Κοζάνης ύστερα από πρόταση των φοιτητών, Στεφανίας Ζούρκα, φοιτήτριας του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Κωνσταντίνου Ρήνου

Διαβάστε Περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με τίτλο «Πνευματικά δικαιώματα και επιχειρήσεις» διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κοζάνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Πνευματικά δικαιώματα και επιχειρήσεις: Συλλογική Αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την Εφαρμογή της Νομοθεσίας », ήταν ο τίτλος της ημερίδας

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοτική Κίνηση «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» Υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Κοκκινίδης: Παγκόσμια ημέρα νερού

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νερού ας σκύψουμε όλες-οι στο τεράστιο πρόβλημα του πλανήτη μας που είναι η έλλειψη νερού και συνεχώς το πρόβλημα διογκώνεται.

Διαβάστε Περισσότερα

x

PAFILIS 001