Εθνικός Κοζάνης - Χάντμπολ: Με ήττα έληξε το ντέρμπι για τις Γυναίκες (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ηττημένος έφυγε ο Εθνικός Κοζάνης από το ΔΑΚ, μετά το πολύ συναρπαστικό ματς με αντίπαλο την ομάδα της Προσοτσάνης.

Η τελική έκβαση του αγώνα, έδειξε

ότι τα κορίτσια της Κοζάνης, παρασύρθηκαν στον γρήγορο ρυθμό της Προσοτσάνης, που όμως δεν κατάφεραν να υποστηρίξουν μέχρι το τέλος.

Η αντοχή τους εξαντλήθηκε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ οι κακές και αργές επιστροφές, έδωσαν στην Προσοτσάνη την ευκαιρία να καλύψει την διαφορά των τεσσάρων τερμάτων που είχε χτίσει ο Εθνικός.

Παράπονα δικαιούμαστε να εκφράσουμε και για την διαιτησία, που με απανωτά λάθη, ίσως σε κάποιο βαθμό να αλλοίωσε το τελικό σκορ. Χαρακτηριστικό, το γκολ με πέναλτι της Καραγιαννίδου, που ο διαιτητής περιοχής, το είδε ως άουτ, αντίθετα από όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους! Λίγο η ακύρωση ενός ακόμη τέρματος, όταν γύρισε η φάση πίσω, λίγο η αποβολή με ανύπαρκτο τρίτο δίλεπτο της Γκαμπούρα,  λίγο οι έξι (6) αποβολές δύο λεπτών για τον Εθνικό, έναντι δύο (2) για την Προσοτσάνη, λίγο κάποια ακόμη λάθη, έγειραν τη ζυγαριά υπέρ της Προσοτσάνης που έφυγε με τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν, μετά από ένα κακό αποτέλεσμα και φυσικά δεν έχει κριθεί τίποτα. Σημασία έχει ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και τα άσχημα αποτελέσματα. Σκοπός είναι η καλή δουλειά που γίνεται να συνεχιστεί, να διορθωθούν τα λάθη της ομάδας και τα ατομικά της κάθε αθλήτριας.

Αναφορά πρέπει να γίνει και για την άκομψη και προκλητική, αν μη τι άλλο, συμπεριφορά από οπαδούς και των δύο ομάδων. Άτομα με αποκλειστικό σκοπό της παρουσίας τους στο γήπεδο τις χυδαιότητες και τις βρισιές, πρέπει να απομονωθούν και κάποιοι να τους τονίσουν, ότι οι περισσότερες αθλήτριες στο γήπεδο, ήταν κορίτσια, 16 ετών!

Τα πεντάλεπτα του αγώνα ήταν:
     5'     1 - 3                      35'   20 - 16
   10'     4 - 7                      40'   22 - 19
   15'     8 - 9                      45'   23 - 21
   20'   11 - 10                    50'   25 - 25
   25'   14 - 11                    55'   28 - 29
   30'   18 - 14                    60'   30 - 31

Τα τέρματα του Εθνικού πέτυχαν:

Μπούκου (5), Γκιάτα (6), Αργύρη (1), Μουρατίδου (3), Χατζησαββίδου (1), Ιωαννίδου (1), Γκαμπούρα Μ (2), Καραγιαννίδου (10), Χατζηιωάννου (1).

Συγχαρητήρια!

ΠΗΓΗ: ethnikoskozanis.blogspot.com

Δημοφιλή νέα...

Διαβάστε επίσης...

x

PAFILIS 001