kozanitvbanner1363x131pix

MediRenatus834

MediaHome834p

CaseIH 970x250

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 772024 115730 μμ.jpg

asepop 2021 a

KALOMENIDIS ORIZONTIO

garden hall banner1

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα

noisi1

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Π.Ε. Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Π.Ε. Κοζάνης Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης

, χθες Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη, στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας.

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Την εκδήλωση άνοιξε ο Νόντας Στολτίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Σήμερα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι το πρώτο βήμα έγινε. Στην περιφέρεια και σε 11 δήμους της περιοχής μας στις τοπικές εκλογές της 8ής Οκτωβρη η Λαϊκή Συσπείρωση έχει ψηφοδέλτια.

Πετύχαμε μια νίκη ενάντια στο σκόπελο που έβαλε ο νέος νόμος για την εκλογή περιφερειακού και δημοτικών συμβουλίων με στόχο να βάλει εμπόδια στην εκπροσώπηση όσων αντιστέκονται στη βάρβαρη πολιτική τους.

Με τον περιορισμό του αριθμού περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, με ποσοστώσεις στον αριθμό των τοπικών κοινοτήτων που απαιτούνταν για να κατεβάσεις ψηφοδέλτιο, με την αύξηση της τιμής των παραβόλων, με το καλπονοθευτικό και άδικο πλαφόν του 3% και την εκλογή από την πρώτη Κυριακή με   43 %.

Σε αυτά τα εμπόδια να προσθέσουμε τους εκβιασμούς, τις πιέσεις, την προσπάθεια εξαγοράς και τα ποικιλόμορφα εμπόδια που βάζει ο πολιτικός μηχανισμός της αστικής τάξης.   Παρόλα αυτά τα εμπόδια τα καταφέραμε. Καί έχουμε τον μεγαλύτερο συνδυασμό στην περιοχή.

Δεκάδες περιφερειακοί σύμβουλοι, εκατοντάδες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι σχεδόν 850 αποτελούν το μεγάλο ψηφοδέλτιο του λαού, που την ψήφο θα την μετουσιώσουν σε αγώνα για τα δίκαια αιτήματα του.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν σοβαρές προϋποθέσεις, ανεβάζοντας τα ποσοστά και ψήφους που πήρε το Κόμμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές να εκλέξουμε ακόμα περισσότερους συμβούλους από αυτούς που είχαμε”

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια Δήμαρχος Κοζάνης. Aποσπάσματα από την παρέμβασή της:

“ Οι τοπικές εκλογές είναι πράγματι κρίσιμες. Για αυτό και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως χαλαρές, με κριτήριο ψήφου «φιλικό», «συγγενικό», ή εκβιαστικό, για μια μισοδουλειά, για μια προεκλογική υπόσχεση ή για μια μετάθεση.

Η ψήφος του Οκτώβρη αφορά τις ζωές μας, για αυτό και είναι βαθιά πολιτική. Το δίλημμα που μπαίνει, αν το καλοσκεφτούμε, είναι εκ των πραγμάτων εκβιαστικό. Κρίνεται όντως το ποιος και με ποιον τρόπο θα εφαρμόσει τις κυβερνητικές και ευρωπαϊκές αντιλαϊκές πολιτικές σε επίπεδο Δήμου και ποιος θα σταθεί απέναντί τους.

Γνωρίζουμε ότι ο συσχετισμός δυνάμεων είναι αρνητικός. Ξέρουμε ότι σε αυτή την υπόθεση, στο πως θα εξειδικευτεί η αντιλαϊκή πολιτική στο Δήμο Κοζάνης έχουν στρατευθεί όλοι με τα συμφέροντα των λίγων. Για αυτό και τα ψηφοδέλτια τους άνετα μπορούν να φιλοξενηθούν στελέχη όλων των αστικών κομμάτων, από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και ακροδεξιούς. Και ας το παίζουν κάποιοι ανεξάρτητοι, αχρωμάτιστοι, «καλά παιδιά που αγαπάν τον τόπο» κ.α. Στην πορεία τελικά, ο καθένας με τις επιλογές του, παίρνει τα «χρώματα» μιας αντιλαϊκης πολιτικής που «μαυρίζει» τις ζωές των κατοίκων του Δήμου.

Ακόμα και αν σκεφτούμε ότι όντως κάποιος νοιάζεται όντως για τον τόπο, ή είναι όντως ικανός, πρέπει να αναρωτηθεί σε ποιανού τα συμφέροντα υποτάσσει και αξιοποιεί αυτή του την ικανότητα. Για τα συμφέροντα του λαού ή για τα συμφέροντα των ομίλων;

Απέναντι μας έχουμε μια αντιλαϊκή κυβέρνηση, που εκλέχθηκε πριν λίγους μήνες, έτοιμη να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση απέναντι στο λαό, για χάρη των κερδών. Πως η επόμενη δημοτική αρχή, αφού όλοι ανεξαιρέτως λένε στις συνεντεύξεις τους, ότι «ζήτημα της δημοτικής αρχής είναι η συνεργασία με την κυβέρνηση», θα αντιπαλέψει όλο τον αντιλαϊκό οδοστρωτήρα που έρχεται;

Και αν σκεφτεί κανείς ότι ο επόμενος χειμώνας θα είναι μαύρος, πρέπει η κάθε παράταξη να απαντήσει στα εξής ερωτήματα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι ρητορικά γιατί με τη στάση τους τα έχουν ήδη απαντήσει.

Πως θα προστατεύσει τα λαϊκά στρώματα από την ακρίβεια και τον πληθωρισμό, όταν όλοι συμφωνούν στη λειτουργία του Δήμου ως επιχείρηση, με ανταποδικότητα, προσβλέποντας στην ενίσχυση του Δήμου ως φορομπηχτικού μηχανισμού για να έχει έσοδα;

Πως θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τις λαϊκές ανάγκες σε επίπεδο δήμου για παιδεία, υγεία, πολιτισμό, αθλητισμό, όταν η κυβέρνηση και ΕΕ θα μειώνει όλο και περισσότερο τη χρηματόδοτηση, περνώντας σε περιοριστική οικονομική πολιτική; Εμείς ξέρουμε. Με τα ΣΔΙΤ που όλοι υπερασπίζονται. ΣΔΙΤ στα σχολικά κτήρια, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ΣΔΙΤ και στα νοσοκομεία.

Πως θα προστατεύσει το δικαίωμα στη θέρμανση και το ρεύμα, όταν στηρίζουν με τα μπούνια την πολιτική της εμπορευματοποιημένης ενέργειας, την ανταποδοτικότητα της ΔΕΥΑΚ, το απαράδεκτο εμπόριο ρύπων της ΕΕ, που φέρνει δυσβάσταχτες αυξήσεις στην τηλεθέρμανση;

Πως θα προστατεύσει τους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους της πόλης που θα κινδυνεύουν από το ψηφιακό κυνήγι της κυβέρνησης για να πιάνει τα ματωμένα πλεονάσματα; Με το δυσβάσταχτο χαράτσωμα στα μικρά μαγαζιά;

Πως θα υπερασπιστεί το δικαίωμα των εργαζόμενων στη ζωή, απέναντι στον αντεργατικό οδοστρωτήρα που έρχεται από το «μεσαίωνα», και προβλέπει δουλειά ως 13 ώρες τη μέρα, με συμβάσεις μηδενικών ωρών, με παραπέρα χτύπημα των δικαιωμάτων στην απεργία, ενώ κατά άλλα «κόπτονται» για την ανάπτυξη; Έτσι την εννοούν την ανάπτυξη; Μισοζωή για τους εργαζόμενους, παράδεισος για τους επενδυτές;

Πως θα υπερασπιστεί τις δίκαιες διεκδικήσεις των κατοίκων των χωριών ενάντια στην άναρχη εγκατάσταση ΑΠΕ, της Καλαμιάς, του Βατερού, κ.α., απέναντι στο νέο αντιλαϊκό Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα, που θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες και θα προβλέπει πάνω από 100 δις. Ευρώ επενδύσεις των πράσινων αρπακτικών και ακόμα μεγαλύτερο χαράτσωμα του λαού για να επιδοτούνται οι πράσινες μπίζνες; Με τη σύμπλευσή τους στο στόχο του κεφαλαίου και της Ένωσης του, της ΕΕ για την πράσινη μετάβαση;

Δεν μπορούν και δε θέλουν να αντιπαρατεθούν με αυτή την πολιτική, γιατί με τις επιλογές τους διαλέγουν στρατόπεδο. Για αυτό πρέπει να μεγαλώσει το στρατόπεδο που υπερασπίζεται τους πολλούς, τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές, τις γυναικες, τους φοιτητές και μαθητές.»

Στο τέλος των παρεμβάσεων, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι για την Π.Ε. Κοζάνης, καθώς και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για το Δήμο Κοζάνης.

 

Υποψήφιοι Περιφεριακοί Σύμβουλοι στην ΠΕ Κοζανης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: Στολτίδης Νόντας

Α/Α Ονοματεπώνυμο Ιδιότητα
1 Αγάντα Θεοδωρα Μέλος Δ.Σ του παραρτήματος kοζάνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
2 Αντωνιάδης Κώστας

Μαθηματικός.

Μέλος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κοζανης.

3 Γεωργιάδου Αναστασία Απόφοιτος Γερμανικής φιλολογίας. Μέλος του κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.
4 Γκογκομήτρος Ζήσης Ελευθερος επαγγελματίας.
5 Δημαράκη Φωτεινή Υποψηφια διδάκτωρ του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικων του ΠΔΜ
6 Εγρές Αβρααμ Πρόεδρος του Αγροτικου Συλλόγου Βοίου.
7 Ευαγγελοπούλου Ειρήνη Δασκάλα. Μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτιων Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης Κοζάνης.
8 Ζαχόπουλος Αντώνιος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Τομεάρχης λειτουργίας του ΑΗΣ Πτολεμαίδα 5.
9 Ιωαννίδης Τακης Μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Πτολεμαίδας του Πανελλήνιου Συλλόγου αλλυλεγγύης Συνταξιούχων- ΔΕΗ
10 Καραγεωργίου Πέτρος Οδηγός. Πρόεδρος Σωματείου Οδηγών Κοζάνης.
11 Κατσάνος Ζήσης Δημοτικος Υπάλληλος. Μέλος του Δ.Σ του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ νομου Κοζάνης
12 Κοζικόπουλος Γεώργιος Πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ)
13 Κοσμίδης Δημήτριος Συνταξιούχος ΔΕΗ.
14 Λαβδού Χρυσούλα

Δημοτικος Υπάλληλος. Μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Δημοτικων Υπαλληλων νομού Κοζάνης.

15 Λαμπαδά Χάρις

Παιδίατρος - λοιμοξιολόγος

Μέλος του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

16 Μαλιούρας Κώστας Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του παραρτήματος Κοζανης του ΠΑΣΑΣ - ΔΕΗ
17 Μαστορογιάννη Αναστασία Νοσηλευτρία. Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Μποδοσακειου νοσοκομείου.
18 Μητσιάκος Γιάννης Συνταξιούχος
19 Μωυσιάδης Σταυρός Τορναδόρος. Πρόεδρος του Σωματείου υεργαζομενων και Εργατοτεχνιτων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ). Μέλος του Δ.Σ του Σπάρτακου.
20 Σεβίλογλου Μάκης Μουσικόσυνθέτης
21 Σταμπολίδης Κώστας Συνταξιούχος
22 Στραβού Γεώργιος Μέλος του Δ.Σ του Σωματείου συνταξιούχων Δημοσίου Κοζανης
23 Ταταρίδου Μαρία Φοιτήτρια. Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητων Οδοντιατρικής του ΑΠΘ.
24 Τάτσιος Παναγιώτης Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούων ΙΚΑ ν.Κοζάνης
25 Τεμούσκου Τασα Νοσηλευτρια στη ΔΕΗ. Μέλος του Δ.Σ του ΣΕΕΕΝ
26 Τριανταφυλλος Τριανταφ Ψυχίατρος. Πρόεδρος της Ενωσης Ιατρων Νοσοκομείων και Κ.Υ Δυτικής Μακεδονίας
27 Τσάκωνας Αντώνιος Οικονομολόγος. Περιφερειακός Σύμβουλος.
28 Τσιαμπαρλης Δημοσθένης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

πρ.Τομεάρχης στο Ορυχείο Βόρειου Πεδίου

29 Τσιαουσης Μακης Πρόεδρος του σωματείου Γουνεργατών γουνεργατριων Σιάτιστας.
30 Χαριτούδη Γεωργία Συνταξιούχος. Πρ. Ανιτρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
31 Χατζηδαμιανός Κώστας Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων ν.Κοζανης
32 Χατζηδημητρακος Νίκος Οδοντίατρος
33 Χόλμπα Αντωνία Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, Δημοτ.Σύμβουλος Εορδαίας

Ψηφοδέλτιο Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Κοζάνης

Υποψήφια Δήμαρχος

Κουζιάκη Ματίνα – Θεοδώρα (Τίνα)

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην Δ.Ε. Κοζάνης

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην Δ.Ε. Κοζάνης

  1. 1.ΑΡΑΠΟΓΙΑΝΝΗ
ΜΑΡΙΑ Νηπιαγωγός, εργαζόμενη στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας
  1. 2.ΑΥΓΕΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

Συνταξιούχος ΔΕΗ

  1. 3.ΒΑΒΛΙΑΡΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ιδιωτική Υπάλληλος
  1. 4.ΒΟΜΒΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Συνταξιούχος ΔΕΗ, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αιμοδοτών Εθελοντών
  1. 5.ΒΡΑΝΟΖΙ
ΑΓΕΤ Οικοδόμος, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Κοζάνης
  1. 6.ΓΕΜΠΕΚΛΗ
ΘΕΟΔΟΣΙΑ Εκπαιδευτικός – νηπιαγωγός
  1. 7.ΓΚΟΥΜΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Εργαζόμενος στην κατασκευή φωτοβολταϊκών, Πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων Κοζάνης, Μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνη
  1. 8.ΔΕΛΙΟΤΖΑΚΗΣ
ΖΗΣΗΣ Συνταξιούχος
  1. 9.ΔΗΜΑΡΑΚΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ Ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος της Αγωνιστικής Κίνησης Γυναικών Κοζάνης (μέλος ΟΓΕ), μέλος του Δ.Σ. Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κοζάνης, Δημοτική Σύμβουλος Κοζάνης
  1. 10.ΔΟΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ελεύθερος επαγγελματίας, Απόφοιτος Τμήματος Ιστορίας και Ευρωπαϊκού πολιτισμού του ΕΑΠ
  1. 11.ΚΑΛΤΙΡΙΜΤΖΗ
ΜΑΛΑΜΑΤΗ Υπάλληλος του Δήμου Κοζάνης, μέλος του Δ.Σ του Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ, μέλος του ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κοζάνης
  1. 12.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Μεταδιδάκτορας ερευνητής στην κυβερνοασφάλεια
  1. 13.ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ελεύθερος επαγγελματίας , Πολιτικός μηχανικός
  1. 14.ΚΟΥΤΟΥΛΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ Δημοτική Υπάλληλος
  1. 15.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΓΚΑ
ΕΛΕΝΗ Ελεύθερη επαγγελματίας , λογίστρια
  1. 16.ΛΑΜΠΑΔΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Συνταξιούχος, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Κοζάνης και μέλος του Δ.Σ. Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης
  1. 17.ΛΟΥΠΑ
ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΩΤΗΡΚΑ Συνταξιούχος νοσηλεύτρια
  1. 18.ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ελεύθερος επαγγελματίας , Λογιστής
  1. 19.ΜΠΙΜΠΙΡΗ
ΕΛΕΝΗ

Αγρότισσα ,μέλος του Δ.Σ του Αγροτικού Συλλόγου Κοζάνης-Σερβίων-Βελβεντού, μέλος ΔΣ Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών Δυτικής Μακεδονίας, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 10ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης

  1. 20.ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ Φοιτητής και πρόεδρος Φοιτητικού Συλλόγου Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας
  1. 21.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Συνταξιούχος γεωλόγος
  1. 22.ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μηχανολόγος μηχανικός, μέλος του Δ.Σ. ΣΕΕΕΝ
  1. 23.ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  1. 24.ΣΤΑΜΚΟΥ
ΑΓΝΗ Ελεύθερη επαγγελματίας-αγρότισσα. Τεχνολόγος Αντιρρύπανσης
  1. 25.ΣΙΔΕΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ελεύθερος επαγγελματίας, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φανός Τ’ Αη Δημήτρη»
  1. 26.ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ Ιδιωτική Υπάλληλος , αισθητικός
  1. 27.ΤΣΙΡΕΚΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αγρότης, μέλος του ΔΣ Αγροτικού Συλλόγου Κοζάνης- Σερβίων-Βελβεντού

  1. 28.ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ηλεκτρονικός - μηχανικός , υπάλληλος ΑΔΜΗΕ

  1. 29.ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε Αιανής

 

  1. 1.ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Οικονομολόγος, Ιδιωτική υπάλληλος

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην Δ.Ε. Δημητρίου Υψηλάντη

 

  1. 1.ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Εργαζόμενος στη μονάδα ΑΗΣ Πτολεμαϊδα 5

 

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε Ελίμειας

 

  1. 1.ΒΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Οικοδόμος , μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Κοζάνης
  1. 2.ΛΑΜΠΑΔΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο Κοζάνης
  1. 3.ΤΣΙΡΕΚΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Αγρότης
       

Υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι Δ.Ε. Ελλησπόντου

 

  1. 1.ΑΔΑΜΙΔΗΣ
ΜΥΡΩΔΗΣ Αγρότης, θεατρικός συγγραφέας
  1. 2.ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ
ΦΑΝΗ Εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο της Κοζάνης

 

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ.Κοινότητας Αγ. Παρασκευής

 

  1. 1.ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Οικιακά
  1. 2.ΠΑΠΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Συνταξιούχος Οικοδόμος
  1. 3.ΣΚΕΤΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Μηχανοτεχνίτης, Άνεργος

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Γραμματέας του Συλλόγου

 

  1. 1.ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Πυροσβέστης
  1. 2.ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χειριστής στα ορυχεία της ΔΕΗ, Μέλος ΔΣ Χειριστών - Γεωτρυπανιστών
  1. 3.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Ιδιωτική Υπάλληλος
  1. 4.ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ
ΗΛΙΑΣ Εργαζόμενος σε 8μηνα στη ΔΕΗ, Πρόεδρος του Συλλόγου για την Καταπολέμηση της Ανεργίας και για την Ανάπτυξη της περιοχής Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου Κοζάνης
  1. 5.ΤΕΝΤΣΟΓΛΙΔΗΣ
ΗΛΙΑΣ Εργαζόμενος στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΕΕΝ, Γραμματέας του Συλλόγου για την Καταπολέμηση της Ανεργίας και για την Ανάπτυξη της περιοχής Αγίου Δημητρίου - Ρυακίου Κοζάνης
  1. 6.ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ Εργαζόμενη σε 8μηνα στη ΔΕΗ
  1. 7.ΤΣΑΝΟΥΣΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Οδηγός, Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ . Κοινότητας Αιάνης

 

  1. 1.ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  1. 2.ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ
ΕΥΔΟΞΙΑ Δημόσιος Υπάλληλος
  1. 3.ΣΤΑΜΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Διασώστρια, Ιδιωτική Υπάλληλος

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Άνω Κώμη

 

  1. 1.ΜΑΧΤΣΙΡΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΗ Οικιακά
  1. 2.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Συνταξιούχος
  1. 3.ΤΣΙΡΕΚΑΣ
ΑΣΤΕΡΙΟΣ Συνταξιούχος

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Καισαρειάς

 

  1. 1.ΓΚΟΓΚΟΜΗΤΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος,
  1. 2.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κτηνοτρόφος
  1. 3.ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ‘Άνεργη

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Κοζάνης

 

  1. 1.ΓΚΟΥΤΖΗΚΩΣΤΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Συνταξιούχος
  1. 2.ΚΑΥΖΑΛΙΔΟΥ
ΜΥΡΟΦΟΡΑ Ιδιωτική Υπάλληλος, βιβλιοθηκονόμος
  1. 3.ΚΟΜΠΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ιχθυοπώλης Λαϊκών Αγορών
  1. 4.ΜΠΑΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ Κτηνοτρόφος
  1. 5.ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ Γιατρός – Πνευμονολόγος
  1. 6.ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ
ΑΘΗΝΑ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
  1. 7.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ιδιωτική Υπάλληλος
  1. 8.ΠΑΡΑΜΟΝΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Εργαζόμενος στο ΔΕΔΔΗΕ
  1. 9.ΠΑΦΙΛΗ
ΜΑΡΙΑ Οικιακά
  1. 10.ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ Ελεύθερη Επαγγελματίας
  1. 11.ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ
ΡΙΤΑ Οικιακά

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Κοίλων

 

  1. 1.ΚΟΖΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩ Ελεύθερη Επαγγελματίας
  1. 2.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ Συνταξιούχος
  1. 3.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Φοιτητής Ιατρικής ΑΠΘ

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Μαυροδεντρίου

 

  1. 1.ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ Συνταξιούχος
  1. 2.ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Συνταξιούχος
  1. 3.ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Συνταξιούχος

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Μεταμόρφωσης

 

  1. 1.ΔΕΛΙΟΤΖΑΚΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ Άνεργη
  1. 2.ΔΕΛΝΙΩΤΟΥ
ΜΑΡΙΑ Άνεργη
  1. 3.ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ελεύθερος επαγγελματίας - Καφεπώλης

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Πολυμύλου

 

  1. 1.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Πολιτικός Μηχανικός
  1. 2.ΧΑΤΣΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Συνταξιούχος
  1. 3.ΧΑΤΣΙΔΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Ποντοκώμη

 

  1. 1.ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  1. 2.ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ Συνταξιούχος της ΔΕΗ
  1. 3.ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ Συνταξιούχος Νοσηλεύτρια

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κοινότητας Χαραυγής

 

  1. 1.ΑΔΑΜΙΔΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
  1. 2.ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Συνταξιούχος ΔΕΗ
  1. 3.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Αγ. Χαραλάμπου

 

ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Αμυγδαλέας

 

ΠΑΛΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Συνταξιούχος

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Ανθότοπου

 

ΚΟΥΖΙΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Ελεύθερη επαγγελματίας

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Αυγής

 

ΤΖΙΟΥΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Άνεργος

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Βοσκοχωρίου

 

ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ιδιωτικός υπάλληλος

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Εξοχής

 

ΡΙΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ηλεκτρολόγος μηχανικός

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Καλαμιάς

 

ΛΑΜΠΑΔΑ ΦΑΝΗ Συνταξιούχος εκπαιδευτικός

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Κερασέα

 

ΤΖΕΛΑΠΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιωτικός υπάλληλος, εργαζόμενος στον τουρισμό

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Κοντοβουνίου

 

ΜΙΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Εκπαιδευτικός

 

 

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Κτενίου

 

ΖΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Συνταξιούχος ΔΕΗ

 

 

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Λιβερών

 

ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Συνταξιούχος ΔΕΗ

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Λυγερής

 

ΔΕΛΙΟΤΖΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Άνεργη

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Μηλέας

 

ΔΟΥΓΑΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Ιδιωτική υπάλληλος

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Νέας Νικόπολης

 

ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιωτικός υπάλλήλος

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Οινόης

 

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ελεύθερος επαγγελματίας

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Πτελέας

 

ΤΣΟΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Μεταδιδακτορικός Ερευνητής

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Ρύμνιου

 

ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κτηνοτρόφος

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Σιδερών

 

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Συνταξιούχος

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Σπάρτου

 

ΖΙΑΡΑΣ ΖΗΣΗΣ Συνταξιούχος

 

Υποψήφιος Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Χρωμίου

 

ΛΑΜΠΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Συνταξιούχος

 

 

 

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Πληροφορίες για τα cookies

Τα cookies είναι σύντομες αναφορές που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη μέσω του προγράμματος περιήγησης όταν αυτό συνδέεται στο Ιντερνέτ. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή και αποθήκευση δεδομένων του χρήστη όσο αυτός είναι συνδεδεμένος, για να του παράσχουν τις ζητούμενες υπηρεσίες και που ορισμένες φορές τείνουν να μην διατηρούν. Τα cookies μπορεί να είναι τα ίδια ή άλλων:

  • Technical cookies (τεχνικά cookies) που διευκολύνουν την πλοήγηση των χρηστών και τη χρήση των διαφόρων επιλογών ή υπηρεσιών που προσφέρονται από τον ιστό, όπως προσδιορίζουν τη συνεδρία, επιτρέπουν την πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές, διευκολύνουν τις παραγγελίες & τις αγορές, συμπληρώνουν φόρμες & εγγραφές, παρέχουν ασφάλεια, διευκολύνουν λειτουργίες (βίντεο, κοινωνικά δίκτυα κλπ.).
  • Customization cookies (cookies προσαρμογής) που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους (γλώσσα, πρόγραμμα πλοήγησης - browser, διαμόρφωση, κ.α.).
  • Analytical cookies (cookies ανάλυσης) που επιτρέπουν την ανώνυμη ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών του Ιντερνέτ, επιτρέπουν την μέτρηση της δραστηριότητας του χρήστη και την ανάπτυξη προφίλ πλοήγησης για την βελτίωση των ιστότοπων.

Ως εκ τούτου, όταν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο μας, σύμφωνα με το Άρθρο 22 του Νόμου 34/2002 των Υπηρεσιών Κοινωνίας της Πληροφορίας, στην αναλυτική επεξεργασία των cookies ζητάμε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση τους, με σκοπό να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία του Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων στατιστικών πληροφοριών όπως για παράδειγμα ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο μας. Τα cookies που προστίθενται από την υπηρεσία Google Analytics διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου του Google Analytics. Αν επιθυμείτε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από το Google Analytics.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε τα cookies σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος πλοήγησης σας (browser).

x

noisi300