kozanitvbanner1363x131pix

MediaHome834p

CaseIH 970x250

TeoStores970x250

eco floor νέα διευθυνση 001

asepop970x250

spartakosBanner2

KALOMENIDIS ORIZONTIO

GARDEN 834 2024

musicart834pix

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα

noisi1

Η PJ Condellis S.A. ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Raven

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των καινοτόμων συστημάτων γεωργίας ακριβείας της Raven από την P.J. Condellis S.A., επίσημο αντιπρόσωπο της Raven στην Ελλάδα

, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο «Aliki Perroti Educational Center” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση προσέλκυσε επαγγελματίες από τον αγροτικό τομέα, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης καθώς και στελέχη αλλά και εκπαιδευτικό προσωπικό με τους μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμό και εισαγωγικές ομιλίες, που ανέδειξαν τη στρατηγική συνεργασία της Raven με τη CNH Industrial και την P.J. Condellis S.A. για την ανάπτυξη και προώθηση τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των αυτόνομων συστημάτων και της ψηφιακής γεωργίας, καθώς και για το πώς οι λύσεις της Raven βελτιώνουν την παραγωγικότητα των αγροτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι κύριες τεχνολογικές λύσεις της Raven, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων σποράς και φύτευσης, προστασίας καλλιεργειών, συγκομιδής και διαχείρισης εδάφους. Ομιλητές από την P.J. Condellis S.A. και τη Raven ανέλυσαν τον τρόπο με τον οποίο οι τεχνολογίες αυτές προσφέρουν ακρίβεια και αποδοτικότητα, βοηθώντας τους αγρότες να μειώσουν τα κόστη και να αυξήσουν την παραγωγή τους.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με μια ζωντανή επίδειξη στο χωράφι, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν σε πραγματικές συνθήκες την εφαρμογή των συστημάτων της Raven. Οι τεχνολογίες αυτοματισμού, αυτόματης καθοδήγησης και γεωργίας ακριβείας εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με την αποτελεσματικότητά τους, ενώ αναδείχθηκε η συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ορθολογικής χρήσης πόρων.

Η P.J. Condellis S.A. εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη νέα συνεργασία και την ανταπόκριση και τόνισε τη δέσμευσή της να συνεχίσει να προωθεί λύσεις που προάγουν τη βιώσιμη και αποδοτική γεωργία, με την υποστήριξη των καινοτόμων προϊόντων της Raven.

Ποια είναι η Raven;

Με σκοπό να βοηθήσει τους αγρότες να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, τους ενδυναμώνει με ισχυρές τεχνολογικές λύσεις για να βελτιώσουν τις γεωργικές τους πρακτικές και να επιτύχουν αποδοτικά και παραγωγικά αποτελέσματα.

Ως μέρος της οικογένειας εμπορικών σημάτων της CNH, μαζί με τις Case IH και New Holland, η Raven αξιοποιεί τον συνδυασμό τοπικής γνώσης και παγκόσμιων πόρων για να προσφέρει καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αγροτών σε διάφορες γεωγραφικές τοποθεσίες.

Καινοτομώντας με τους Αγρότες, για τους Αγρότες

Η Raven δίνει προτεραιότητα στους πελάτες της και κατανοεί βαθιά τις διαφορετικές ανάγκες των αγροτών, αφιερώνοντας τη δράση της στην προσφορά αυθεντικών λύσεων αγροτικής τεχνολογίας για την αντιμετώπιση

των πιο κρίσιμων προκλήσεών τους. Εστιάζει στην ανάπτυξη λύσεων που όχι μόνο είναι τεχνολογικά προηγμένες, αλλά και βαθιά ριζωμένες σε γνωστές πρακτικές της γεωργίας.

• Η Raven έχει δεκαετίες εμπειρίας στην ανάπτυξη προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των αγροτών, ένα βήμα τη φορά. Ως ηγέτης της καινοτομίας στις ΗΠΑ, προσφέρει στους Ευρωπαίους αγρότες μια ποικιλία ισχυρών λύσεων που λύνουν πραγματικά προβλήματα.

• Με την υποστήριξη της CNH, μητρικής εταιρείας των Case IH και New Holland αξιοποιεί τα χρόνια έρευνας και γνώσης σε όλη την οικογένεια των εμπορικών σημάτων, για να παρέχει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη και συνολική εμπειρία, ανεξαρτήτως γεωγραφικής περιοχής των πελατών.

• Ως εμπορικό σήμα της CNH, βάζει πρώτα απ όλα τους πελάτες, αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές ανάγκες τους σε διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες.

Ιστορία της Raven Industries

Η Raven ιδρύθηκε στο Sioux Falls, SD, στις ΗΠΑ, το 1956 σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας ερευνητικά μπαλόνια υψηλού υψομέτρου. Με πνεύμα αδιάκοπης καινοτομίας, η εταιρεία επέκτεινε σημαντικά τις δυνατότητές της στον τομέα της μηχανικής και της κατασκευής, χτίζοντας μια διαφοροποιημένη επιχείρηση που ενώθηκε με σκοπό την επίλυση μεγάλων προκλήσεων.

Το 1978, άρχισε να αναπτύσσει προϊόντα γεωργίας ακριβείας με στόχο τη σίτιση ενός αυξανόμενου πληθυσμού.

Σήμερα, με τον μοναδικό σκοπό να "Βοηθά τους Αγρότες να Υπηρετούν τον Κόσμο", η Raven αφιερώνεται στην προώθηση της γεωργίας μέσω καινοτομίας και τεχνολογίας, παρέχοντας προϊόντα και συστήματα υψηλής ποιότητας.

Raven + CNH Industrial

Ποιος είναι ο ρόλος της Raven στην CNH Industrial μετά την εξαγορά της;

• Η Raven συνεργάζεται με τα εργοστάσια της CNH Industrial ώστε να ενσωματώνει γρήγορα την τεχνολογία στα μηχανήματα Case IH και New Holland.

• Η Raven παραμένει ως ένα αυτόνομο Brand εντός της CNH, για λύσεις aftermarket και εφαρμογές σύνδεσης στόλων, εκπροσωπώντας την κατηγορία τεχνολογία ακριβείας και αυτοματισμού.

Λύσεις Raven

Οι λύσεις της Raven προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση στις γεωργικές δραστηριότητες, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των αγροτών.

Η Raven παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο τεχνολογιών που διασφαλίζουν τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων, στο σωστό σημείο και τη σωστή στιγμή, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για τη βελτιστοποίηση των χημικών εφαρμογών για την ανάπτυξη των φυτών, την καταπολέμηση παρασίτων ή την πρόληψη ασθενειών, οι καινοτόμες τεχνολογίες της Raven εξασφαλίζουν ακρίβεια από το άκρο του βραχίονα έως την κορυφή της καμπίνας. Με αυτές τις λύσεις, οι αγρότες μπορούν να μειώσουν τα απόβλητα, να καλύψουν με ακρίβεια κάθε καλλιέργεια και να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Σπορά και Φύτευση

Χρησιμοποιώντας τις λύσεις σποράς και φύτευσης της Raven, οι αγρότες διασφαλίζουν ότι κάθε σειρά σπέρνεται με ακρίβεια, με σωστό σχεδιασμό και καθοδήγηση των μηχανημάτων, ώστε κάθε σπόρος να φτάσει στο σωστό σημείο.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.ravenind.com/raven-solutions/planting-and-seeding

Προστασία Καλλιέργειας

Κάθε σπορά αξίζει να πετύχει. Οι αγρότες χρειάζεται να προστατεύσουν τις καλλιέργειές τους από παράσιτα και ασθένειες, να βελτιστοποιήσουν την υγεία των φυτών και του εδάφους. Διαβάστε περισσότερα:

https://www.ravenind.com/raven-solutions/crop-protection

Συγκομιδή

Πιο αποδοτική και αποτελεσματική συγκομιδή σημαίνει περισσότερα κέρδη. Η Raven επιτρέπει στους αγρότες να λειτουργούν τις πιο παραγωγικές επιχειρήσεις συγκομιδής με τις τεχνολογίες αυτοματοποίησης και αυτονομίας της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.ravenind.com/raven-solutions/harvesting

Διαχείριση Εδάφους

Η Raven βοηθά τους αγρότες να προετοιμάσουν τα χωράφια τους για την καλύτερη δυνατή απόδοση. Με τη χρήση των αυτοματοποιημένων εργαλείων οργώματος και διαχείρισης εδάφους της Raven, οι αγρότες μπορούν να επιτύχουν άριστα γεωπονικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.ravenind.com/raven-solutions/soil-management

Διαχείριση Χορτονομής και Ζωοτροφών

Η Raven επιτρέπει στους αγρότες να κόβουν, να μαζεύουν και να δεματοποιούν με απόλυτη σταθερότητα, χρησιμοποιώντας την πλήρη σειρά λύσεων αυτόματης καθοδήγησης της Raven. Η συνεπής, αξιόπιστη και επαναλαμβανόμενη καθοδήγηση GPS και η αυτόματη καθοδήγηση καθιστούν τη συγκομιδή χορτονομής και ζωοτροφών πιο εύκολη και αποδοτική. Αυτό συμβαίνει επειδή οι βελτιστοποιημένες διαδικασίες χορτονομής και ζωοτροφών απαιτούν ακριβείς διελεύσεις — για να κουρευτεί όλο το χωράφι χωρίς να μείνει καμία περιοχή, να δημιουργηθούν ίσια σειρές και να συλλεχθεί κάθε ίνα χορτονομής ή γραμμάριο ζωοτροφής.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.ravenind.com/raven-solutions/hay-and-forage

Πορεία προς την Αυτονομία

Η "Πορεία προς την Αυτονομία" είναι ένα βασικό πλαίσιο που χρησιμοποιεί η Raven για να απεικονίσει τα διάφορα επίπεδα αυτοματοποίησης που είναι διαθέσιμα στους χρήστες, καθώς προχωρούν προς την απόλυτη επέκταση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας — την αυτονομία. Παραμένει ένα κεντρικό θέμα σε όλες τις εκδηλώσεις και εκθέσεις της Raven.

Στη Raven, κατανοούμε τις ανάγκες των αγροτών και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή τεχνολογιών που τις καλύπτουν τώρα. Πιστεύουμε ότι η αυτόνομη γεωργία είναι μια πορεία, όχι ένας προορισμός.

Η προσέγγιση της "Πορείας προς την Αυτονομία" έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους αγρότες να υιοθετήσουν σταδιακά επίπεδα τεχνολογιών αυτοματισμού και αυτονομίας που απλοποιούν και αυτοματοποιούν τις δραστηριότητές τους.

Η επένδυση στην τεχνολογία αυτοματισμού σήμερα εξοπλίζει τους αγρότες με τις δεξιότητες και τα εργαλεία για να διαχειριστούν τις αυτόνομες διαδικασίες του αύριο. Ο Raven προσκαλεί όλους τους πελάτες της να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, αξιοποιώντας απεριόριστες λύσεις αυτοματισμού που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εκμετάλλευσης.

01 mi 02617

Jean-Christophe Campet / Manager Eastern Europe & Balkans, Μάνος Αγρόδημος - Chief Operations Officer Αμερικανική Γεωργική Σχολή, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος/Director of Sales and Customer Success AUGMENTA, Γιάννης Κοντέλλης / CEO P J Condellis S.A., Μάρθα Γεωργιλά/Marketing and PR Manager P J Condellis S.A., Χαράλαμπος Μαυρίδης/Γενικός Διευθυντής P J Condellis S.A., Dr.Jeff Lansdale/Πρόεδρος ΑΓΣ, Πέτρος Μάρτος/Διευθυντής Κατ/τος Θεσσαλονίκης, Κων/νος Οροϊλίδης/Business Development Specialist & Interim Key Account Manager Greece RAVEN, Άντώνης Ρούτσας/Διευθυντής Καταστήματος Λάρισας P J Condellis S.A, Διονύσης Παπαχριστοδουλόπουλος/Υπεύθυνος Τμήματος Γεωργίας Ακριβείας P J Condellis S.A

02 img 1715

03 mi 02782

04 img 1836

05 mi 02985

06 mi 02994

07 img 2059

08 mi 03091

09 mi 03101

10 mi 03121

11 mi 03132

Δημοφιλή νέα...

Πληροφορίες για τα cookies

Τα cookies είναι σύντομες αναφορές που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη μέσω του προγράμματος περιήγησης όταν αυτό συνδέεται στο Ιντερνέτ. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή και αποθήκευση δεδομένων του χρήστη όσο αυτός είναι συνδεδεμένος, για να του παράσχουν τις ζητούμενες υπηρεσίες και που ορισμένες φορές τείνουν να μην διατηρούν. Τα cookies μπορεί να είναι τα ίδια ή άλλων:

  • Technical cookies (τεχνικά cookies) που διευκολύνουν την πλοήγηση των χρηστών και τη χρήση των διαφόρων επιλογών ή υπηρεσιών που προσφέρονται από τον ιστό, όπως προσδιορίζουν τη συνεδρία, επιτρέπουν την πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές, διευκολύνουν τις παραγγελίες & τις αγορές, συμπληρώνουν φόρμες & εγγραφές, παρέχουν ασφάλεια, διευκολύνουν λειτουργίες (βίντεο, κοινωνικά δίκτυα κλπ.).
  • Customization cookies (cookies προσαρμογής) που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους (γλώσσα, πρόγραμμα πλοήγησης - browser, διαμόρφωση, κ.α.).
  • Analytical cookies (cookies ανάλυσης) που επιτρέπουν την ανώνυμη ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών του Ιντερνέτ, επιτρέπουν την μέτρηση της δραστηριότητας του χρήστη και την ανάπτυξη προφίλ πλοήγησης για την βελτίωση των ιστότοπων.

Ως εκ τούτου, όταν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο μας, σύμφωνα με το Άρθρο 22 του Νόμου 34/2002 των Υπηρεσιών Κοινωνίας της Πληροφορίας, στην αναλυτική επεξεργασία των cookies ζητάμε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση τους, με σκοπό να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία του Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων στατιστικών πληροφοριών όπως για παράδειγμα ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο μας. Τα cookies που προστίθενται από την υπηρεσία Google Analytics διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου του Google Analytics. Αν επιθυμείτε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από το Google Analytics.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε τα cookies σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος πλοήγησης σας (browser).

x

TeoStores230pix