Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ενάντια στην καύση απορριμμάτων με συλλαλητήριο στις 15 Σεπτέμβρη καλεί το συντονιστικό φορέων & σωματείων (VIDEO)
"Συντονιστικό Σωματείων & Φορέων ενάντια στην καύση απορριμμάτων"
Ενισχύεται ο συντονισμός σωματείων και φορέων, καλώντας σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ενάντια στα σχέδια εγκατάστασης μονάδας καύσης απορριμμάτων.
Σταθμός στην αγωνιστική απάντηση στα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης θα δοθεί από το μεγάλο συλλαλητήριο σωματείων και φορέων στη ΔΕΘ, με συγκέντρωση στην Πλατεία ΧΑΝΘ στις 17:30. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής δρομολογούνται λεωφορεία με αναχώρηση: Κοζάνη: 14.00 Κεντρική Πλατεία, Πτολεμαΐδα: 14.00 Δημαρχείο, Φλώρινα: 13.30 ΚΤΕΛ, Γρεβενά: 13.30 Πλατεία Λαχαναγοράς, Καστοριά: 13.30 Πάρκινγκ Πρώην Νομαρχίας.
Επόμενος σταθμός στις 9 Σεπτέμβρη στις 17:00, με παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της συζήτησης των σχεδίων για καύση απορριμμάτων. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη συντονισμού φορέων στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.
Τα σωματεία και οι φορείς που υπογράφουν το ψήφισμα καλούν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 15 Σεπτέμβρη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια ψήφισης των επικίνδυνων σχεδίων για καύση απορριμμάτων στη Δυτική Μακεδονία.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Κώστας: 6940418076 / Πέτρος: 6972608563 / Νίκος: 6947423722 / Σταύρος: 6987914477
Κοζάνη, 06/09/2025
video: